Black Friday beu

Waarschijnlijk is over tien jaar dat hele Black Friday gedoe zo ingeburgerd dat niemand meer weet dat we ooit door het leven gingen zonder een zwarte vrijdag in november. Maar ik word op dit moment zo overspoeld met Black Friday reclameberichten in mijn mailbox en op social media dat ik het al helemaal zat ben.

Geen Black Friday voor mij, gilde ik het online uit.

En toen ging ik de was doen. En die bleek nogal erg Black Friday te zijn.

Een hele wasmachine vol zwarte kleding, dat is mijn was van vandaag. Doe ik toch nog een beetje mee aan die nieuwe hype.

(mijn hoofd en agenda zijn een beetje vol, dan komen er opeeens minder blogjes online merk ik. Omdat ik niet weer te beginnen. Soms begin ik dan gewoon maar met de was. Die moet toch…)

7 thoughts on “Black Friday beu”

  1. Vind het ook bizar ergens. Black friday is de dag na thanksgiving in de usa, waarom moeten wij dat dan hebben? Wij vieren geen thanksgiving. Wordt er ook doodmoe van en heb dus ook maar de was gedaan, hihi😂

    1. Hahaha. Alles verAmerikaansd (of moet dat met een t?) hier. Valentijnsdag. Halloween. Nog even de de vierde juli is ook een feestdag hier! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *