Countdown lockdown #ontspuljemee Dag 31, 30 en 29

Ha, jullie dachten misschien dat ik alleen maar bezig was met mooie foto’s maken en wachten op mijn coronatest uitslag, maar niets is minder waar. Ik ben ook nog gewoon aan het werk èn aan het ontspullen. Tot het eind van de lockdown tel ik de dagen af en per dag dat de lockdown nog duurt, moet ik een ding wegdoen.

Ook de afgelopen dagen verzamelde ik weer heel wat zooi spullen die naar de kringloop of iemand anders mogen.

-2879d8

-nqt5t7

-femsis

De foto’s zijn een stok achter de deur voor mezelf om te zien hoeveel het is en me te doen voelen dat er niets meer bij hoeft. Opgeruimde mensen die leven met weinig spullen kunnen zich waarschijnlijk niets voorstellen bij alles wat wij de afgelopen jaren hebben verzameld in kasten en kamers. Wees gerust, ik leef niet als een hoarder, de vloer is hier gewoon nog zichtbaar. Toch kan ik voorlopig nog even makkelijk door met het verzamelen van spullen. Dingen genoeg. Loslaten is mijn nieuwe mantra tijdens deze lockdown. Inclusief het loslaten van een schuld- of schaamtegevoel. Ik wil juist trots op mezelf zijn dat ik zo goed bezig ben.

Ga ik nu beginnen met het verzamelen van de 28 spullen van vandaag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *