Dank u Sinterklaasje!!

Het kost veel energie. Gebroken nachten. Bergen geduld. Bakken met geld.

Je moet er veel instoppen. Liefde. Begrip. Meters opvoeding. En eten. Veel eten.

IMG-20171125-WA0000

Maar dan, dan krijg je er ook heel veel voor terug.

Naast liefde en lol een chocoladeletter bijvoorbeeld.

Want nee, ik geloof niet dat deze chocoladeletters er door een (welke kleur dan ook) Piet in zijn gestopt. En omdat ik niet eens mijn schoen had gezet, noch gezongen, vermoed ik dat de Sint ook niet langs is geweest, maar dat een puberette stiekem al onze schoenen op een rijtje heeft gezet en er letters in heeft gestopt. Aan het gegrinnik van mijn vijftienjarige dit weekend te horen heb ik daarin gelijk, en denk ik zomaar dat ik de leukste en liefste dochter van de hele wereld heb.

 

Dank u Sinterklaasje! Zij bleek 15 jaar geleden mijn allermooiste cadeau!!

 

3 thoughts on “Dank u Sinterklaasje!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *