De Donald Duck Dialogen – Een reactie uit Roemenië

Wat een verrassing toen ik vanochtend mijn blog opende.
Herinneren jullie de blogpost over de Donald Duck brievenschrijver die boer in Roemenië was geworden nog? (KLIK HIER voor die blogpost).

Ik stuurde de Donald Duck met zijn brief erin een paar weken geleden naar hem op. En hij is aangekomen! Boer Michel heeft het tegenwoordig veel te druk om brieven te schrijven, maar ik kreeg wel een reactie van zijn vrouw Miranda.

Hoi Margje!
Ja, wat een verrassing was dat, die oude Donald Duck bij de post. En ook nog een tijdschrift voor mij. Echt heel leuk. Michel wilde natuurlijk zelf reageren, maar elke keer schoot het hem er na een drukke dag koeien melken, mais zaaien en machines repareren weer bij in. Dus vandaar dat ik het doe. Hij zal vast nog reageren (hem kennende), maar dan weet je in ieder geval dat het pakketje is aangekomen. Hartstikke bedankt! Ik hoop alleen wel dat je deze reactie leest, omdat het alweer een tijdje geleden is, je blog.
Vriendelijke groetjes vanuit een warm Roemenië,
Michel en Miranda

Van mijn vriendinnen mag ik de uitdrukking “Hoe leuk is dat?” niet meer gebruiken. Maar echt (mag ik ook niet zeggen!), hoe leuk is dit? 🙂

Mijn maandag begint in ieder geval helemaal vrolijk. Ook omdat hier, net als in Roemenië blijkbaar, het zonnetje lekker schijnt.

Deze week ben ik hard aan het werk in Den Haag. Maar volgende week blog ik weer een nieuwe Donald Duck Dialoog. Wie weet, vinden we nog meer brievenschrijvers van toen!

7 thoughts on “De Donald Duck Dialogen – Een reactie uit Roemenië”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *