De reus van Amsterdam – een winactie!

Mijn blog had een paar weken een storing, maar we zijn er weer. Joehoe!

Een mooi moment om er een ouderwetse winactie in te gooien.

UPDATE: de winactie is afgelopen. Dank aan iedereen die meedeed. Ria krijgt het boek thuisgestuurd!

Ik kocht de nieuwe roman van Tanya Commandeur voor jullie. De reus van Amsterdam is de titel. Je kunt dit exemplaar winnen (voor jezelf of voor iemand anders) door of een mailtje te sturen naar groeneolifant@live.com of door een reactie achter te laten op deze blogpost.
En het allerleukste is; als jij deze historische roman wint, zal Tanya het boek voor je signeren (eventueel dan dus met jouw naam of van wie je maar wilt erin!).

Leuker kunnen we het niet maken op deze laatste maandag van de maand.

Kijk hier naar een trailer van het boek van Tanya

Dus: wil je een boek winnen? Mail of reageer en lees deze zomer het verhaal van De reus van Amsterdam!
Screenshot_20230626_214144

20 thoughts on “De reus van Amsterdam – een winactie!”

 1. Zou ik graag willen lezen 😊😊, ben erg benieuwd naar het verhaal over De reus van Amsterdam.

 2. Nou zeg, lees ik op Twitter dat jij het bloggen weer had opgepakt! Jarenlang heb ik je met veel plezier gelurkt (nog van VOL!). Het wekelijkse internet-blog-rondje werd in de loop der jaren steeds kleiner (Esther stopte, Denise stopte…) en toen ben ik jou onderweg ook ergens kwijtgeraakt. In ieder geval zag ik je op Twitter nog en nu ben ik blij dat ik je hier ook weer gevonden heb.
  En dan val ik ook nog eens middenin een boekenwinactie (hoe kan het ook anders bij jou). Dussuh… om het weerzien te vieren, wil ik ook wel kans maken op dit mooie boek ;).

 3. Doe meestal niet met winacties voor boeken mee, maar deze titel intrigeert me.
  Erg benieuwd naar het verhaal over deze uitzonderlijk lange man. Dus ik doe dit keer graag mee! En nogmaals welkom terug!

 4. Ook ik ben nieuwsgierig, wederzijdse kennissen zijn enthousiast over dit boek ( en over Tanya) dus doe graag mee met de winactie

 5. Er is geloot tussen de reageerders en en mailers. En Ria heeft gewonnen (de random number generator koos haar nummer, want zelf wil en kan ik niet kiezen tussen jullie allen!). Ria, ik stuur je een berichtje, dan kun je meteen laten weten of en hoe je het gesigneerd wilt hebben.

 6. Vandaag werd ik zomaar verrast met een pakje in de bus. Het boek!
  Dus vanavond het boek uitgelezen waarin ik bezig was en morgen aan De reus beginnen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *