De waanzinnige winterwinactieweken

De wat? De waanzinnige winterwinactieweken ja. Ik hou nou eenmaal van alliteratie, vergeef mij deze eigenschap. Voor de inhoud maakt het allemaal niet uit tenslotte.  dat het eigenlijk nog geen winter is, dat vergeten we voor het gemak dan ook maar even. Voor je het weet is het wel zover en Sinterklaas is ook al bijna in het land en in de winkels kun je ook al weer kerstballen kopen!

2017 duurt nog maar zeven weken. En in die zeven weken ga ik nog een paar leuke winacties organiseren. Gewoon, omdat het kan. Om de weg richting de winter een beetje op te vrolijken. En omdat ik het leuk vind om dingen weg te geven.

We beginnen met een boek. Altijd fijn. Het is de nieuwe roman van Tanya Commandeur.

Afbeeldingsresultaat voor tanya commandeur

Vorige maand kwam Uit liefde, meneer Tuschinsky uit. Een prachtige roman. Alleen de buitenkant is al een plaatje, kijk maar:

Uit liefde, meneer Tuschinski - Tanya Commandeur

“Een meeslepende historische roman over de verboden liefde van bioscoopmagnaat Abraham Tuschinski”

Omdat Tanya hier om de hoek woont, haar zoontje bij Jongste in de klas zat, haar man en de mijne elkaar van hun studietijd kennen en ze ook nog eens mijn medespeelster bij Op Woensdag is en het altijd gezellig theeleuten aan haar keukentafel is, ben ik misschien ietwat bevooroordeeld; maar dit boek verdient een groot publiek.

Daarom kocht ik in ieder geval vast twee exemplaren. Eentje voor mijzelf en eentje om hier bij Margje.nu te verloten. Natuurlijk heeft Tanya beide exemplaren gesigneerd, om ze nog specialer te maken.

Wil je meedoen aan deze winterwinactie en kans maken op een gesigneerd exemplaar van deze historische roman? Reageer dan helemaal onderaan op dit blogbericht (je reactie komt dan ook online te staan!), of vul het formulier in (je reactie komt dan niet online te staan, maar wel in mijn mailbox). Zorg er in ieder geval voor dat je je mailadres invult, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!

UPDATE: DEZE WINACTIE IS VERLOPEN. Meedoen kan helaas niet meer. Uit mijn volle mailbox en de reacties onder dit blog is geloot. DE WINNARES HEEFT HET BOEK THUISGESTUURD GEKREGEN!

 

Wedden dat het een mooie winter gaat worden?

Vandaag is het trouwens internationale aardigheidsdag.  Prima dag om een winactie te beginnen lijkt me. Zelf ook wat leuks doen? Geef je dan op voor SinterMargje. Spread te kindness en leuke post! 😉

 

(beide foto’s: Ambo Anthos)

7 thoughts on “De waanzinnige winterwinactieweken”

  1. Leuke actie, na al jouw enthousiaste verhalen over de boeken van Tanya Commandeur ben ik wel erg nieuwsgierig geworden naar haar boeken.

  2. Leuke actie, aangezien ik in dezelfde woonplaats woon wordt het wel eens tijd om wat van de plaatselijke schrijfster te lezen!
    Ik ❤️ lezen!!

  3. Ik hou van historische romans en loot graag mee!
    En als een boek gesigneerd is vind ik dat altijd heel speciaal en waardevol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *