5 thoughts on “Dus. Nou. Zo.”

 1. Oeps, linkje werkt niet. Maar sterkte met de herfstdip in ieder geval, heb zelfde probleem hoor, chocolade en lekkers zijn te verlokkelijk nu het weer kouder wordt.

 2. Tsja misschien doe je het al hoor en dan heb ik niets gezegd, maar waarom ga je niet naar een psycholoog? Ik begrijp echt niet dat je dit de hele tijd alleen wil doen en daar duidelijk hulp bij nodig hebt… En hulp vragen is echt niet erg.

  1. Been there, done that, didn’t buy the t-shirt šŸ˜‰

   Drie keer al zelfs, minimaal.
   Maar ik denk aan een vierde, op zoek naar andere insteek dan maar.
   Het ligt aan mij. Niet aan hen. Denk ik.

  2. P.s. Marie. Als je dit mailadres blijft invullen zoals je nu doet, denkt mijn blog dat je spam bent. Dan zal ik wel eens reacties missen van je. Dus dank voor reageren. Maar misschien volgende keer met echt mailadres? Mailadres komt nergens in beeld hoor, maar niet-bestaande adressen worden dus naar spam gezet…

 3. Hoi Margje,

  wat vervelend dat je elk jaar weer overvallen wordt door die herftstdip. Misschien helpt het om te bedenken dat je er ook weer elk jaar uitgekrabbeld bent? Dat het dus tijdelijk is, bedoel ik. En dat je sterk genoeg bent om er ook weer uit te komen, al kost het tijd en veel inspanning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *