Een hele maand Margje

Voor iedereen die alleen maar mijn Libelle blogposts lees als ik hier op Margje.nu een linkje neerzet, komt hier de afgelopen maand even op een rijtje (klik op de titel en je leest de blogpost!):

Alarmbellen (KLIK)

Stomme stappenteller šŸ˜‰ (KLIK)

Hopelijk niet herkenbaar (KLIK)

Viva la France! (KLIK)

Back to normal (KLIK)

Meer Margje Libelle? Elke maandagavond op www.libelle.nl! šŸ™‚

1 thought on “Een hele maand Margje”

  1. Ik probeer jouw blog en die van Esther iedere week te lezen op de Libelle site. Maar wat een zoekplaatje wordt er daar van gemaakt. Af en toe kan ik het gewoon niet vinden. Zal best aan mij liggen maar ik begrijp niet waarom ze die site zo onhandig maken dat de gemiddelde lezer jullie niet goed kan vinden. Ik vind het een geklooi (je kan niet zien wie het blog schrijft dat staat er niet bij) en als ik niet veel tijd heb dan klik ik de site maar weer weg, schiet z’n doel dan voorbij. Jammer hoor. Waarom kan je niet bovenaan bij blogs en columns gewoon kiezen voor degene die je wilt lezen? Misschien een keer wat om aan te kaarten. Bij Flair kan het wel, gewoon bovenaan staat ‘Denise blogt’. Daar kan je wat mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *