Eten met z’n allen. Win en kook mee!

20180429_180453We wonen en werken deze meivakantieweek weer bij het Emmaus in Den Haag. Samen met onze huisgenoten houden we hier de boel draaiende (zij net iets meer dan wij hoor, wij zijn er vooral voor de gezelligheid en het opvullen van de gaten in de planning nu er wat mensen op vakantie zijn). Gisteren had ik kookdienst. Toen we die avond met elkaar aan tafel zaten, moest ik denken aan de titel van het kookboek van Tallina van den Hoed. “Eten met z’n allen” heet het en het staat vol lekkere (niet moeilijke) recepten. Het zou een goed boek zijn voor de bewoners hier. Want bij Emmaus koken ze ook zonder pakjes en zakjes, eten ze altijd met z’n allen en is nog niet elke bewoner een keukenprins(es). Met de recepten van Tallina kunnen ze dat wel worden.
Ik zal ze dus even tippen dat ze allemaal mee moeten doen met deze winactie. Want ik mag namelijk een exemplaar van dit kookboek dat pas sinds vorige week te koop is weggeven! Wat een leuke en lekkere winactie is dat? Doe mee voor jezelf, je dochter, je man, je (schoon)moeder of je buurman. En ga lekker eten met z’n allen! Het boek wordt aangeprijst als kookboek voor drukke ouders die snel een gezonde maaltijd op tafel wil zetten. Maar ook als je het niet druk hebt, of gewoon maar zo nu en dan meer mensen aan tafel hebt zitten is het een fijn kookboek.

Kijk eens hoe vrolijk en heerlijk alles eruit ziet.
20180429_180737
20180429_180757

Meedoen met deze winactie? Laat een bericht achter onder deze blogpost (je naam en reactie komen dan online te staan, maar je mailadres wordt niet zichtbaar!), of vul het invulformulier in (er komt dan niets online, maar ik zie je reactie wel in mijn mailbox). Vergeet niet je mailadres in te vullen, anders kan ik je niet mailen als je gewonnen hebt!

Update; Anneke P. vulde het winformulier in en wint het kookboek. De uitgever stuurt het naar haar op. Gefeliciteerd Anneke en veel kookplezier!

20180429_180530

Lekker gemaakt voor dit kookboek? Het ligt NU in de boekwinkel, of bestel het HIER

9 thoughts on “Eten met z’n allen. Win en kook mee!”

  1. Ik volg Tallina al even op Twitter, en ik en mijn gezin zouden graag het kookboek winnen, we smullen vaak van de preitaart met ham en hopen op veel nieuwe lekkere en makkelijke avondmaaltijden!

  2. Snel, lekker en gezond, dat klinkt me als muziek in de oren. Ik wil dus graag meedoen met deze winactie.

  3. Nou, dat lijkt me wel wat. Met een kok in huis blijven mijn eigen kookkunsten (en inspiratie) toch vaak een beetje achter. En nu ik tijdelijk niet werk, kook IK wel vaker. Dus wil ‘m heel graag winnen!

  4. Ik doe graag mee voor het kookboek, ik hou erg van koken šŸ˜€ Groetjes Anneliese

  5. Mijn puber heeft als nieuwe taak in huis om te koken op donderdag. Dit lijkt me een mooie aanmoediging šŸ˜Š

  6. Wat leuk. Ik ben net een bloemkool met halloumi gerecht van Tallina aan het maken. Supereenvoudig.
    Zulke recepten wil ik wel meer van. Dus ik loot graag mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *