Geduld is een schone zaak

 

For everything

turn! turn! turn!

There is a season

turn! turn! turn!

20170811_115407

 

Nadat ik eerst van meerdere mensen de vraag kreeg of ik mij niet vergiste en bramenstruiken aanzag voor frambozen (en ik serieus aan mezelf begon te twijfelen!), bracht vriendin M. de oplossing. Mijn frambozen waren vast inderdaad van een late soort; je hebt namelijk zomer- en herfstframbozen, zo las zij ergens (zie foto hieronder). Het mysterie is dus opgelost en ik blijk nog niet dementerend.

IMG-20170808-WA0002

Al die mensen die vertelden dat hun struiken echt al lang rijpe frambozen hadden geleverd afgelopen maanden hebben gewoon de zomervariant. En wij hebben de herfstversie. Vanochtend kon ik al een kommetje oogsten. Gelukkig kunnen we er dus zelf ook nog even van genieten voordat we op vakantie gaan! En de duizenden frambozen die er nog hangen (ik overdrijf hier nu niet!), die doen hard hun best net zo mooi rozerood te worden.

20170811_115953

Soms hoef je niets te doen. Alleen geduld te hebben…

 

 

1 thought on “Geduld is een schone zaak”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *