Geen boer zoekt vrouw blog

Mijn blog was kapot

en ik was ook niet helemaal heel.

Dus ik keek wel naar #bzv, maar blogte er niet over.

Oftewel; geen boer zoekt vrouw blog vandaag (of, om met boer Jaap’s woorden te spreken die tijdens het druivenbladeren plukken werd gevraagd of ie wel eens wijn dronk: “weinig, weinig”. En dat klinkt dan als wijnig, wijnig, en dat is dan weer geinig, geinig. Wat een kapot blog of een moeie margje dan weer niet is).

Hoe dan ook, de boeren hebben hun logeerdates gekozen. Volgende week dus een logeerblogje. Iedereen die wil komen kijken bij mij thuis is van harte welkom. Logeren kan ook!

5 thoughts on “Geen boer zoekt vrouw blog”

  1. Dat je blog het even niet deed had ik al gemerkt. Dat jij het ook niet zo goed deed is erg vervelend. Snel beterschap!
    Groetjes,
    Jantine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *