Geen cijfers meer

Mijn blog lag wekenlang in een soort coma. Ik kon er niet bij, niemand kon het lezen, iedereen die naar margje.nu ging kreeg  een foutmelding. Achter de schermen mailde ik, steeds wanhopiger, naar mijn webhost. Wat er toch aan de hand was en wanneer het opgelost zou zijn?
Een paar weken verder was het dan eindelijk zover; Margje.nu is van de beademing af en weer online. Ik vierde een feestje in mijn hoofd en schreef gelijk drie nieuwe blogberichten.
Op Twitter en Facebook zag ik positieve reacties verschijnen, en met de nieuwe layout lukte het ook om weer te reageren op mijn blogberichten zelf. Heel fijn allemaal.

Maar volgens Google analytics leest niemand mijn blog. Nul lezers vandaag, geeft de website der lezertellers aan. Ook mijn eigen teller die achter de schermen op mijn blog zit, telt al weken geen lezers meer.
Na een diepe zucht, en nog maar eens een mailtje, besloot ik dat cijfers ook niet alles zijn.
Zoiets besloot ik al eerder wat betreft de weegschaal. En nu dus ook maar voor mijn blog.

Dat valt verder door te voeren denk ik. Geen waarde hechten aan cijfers. Dat ga ik ook eens toepassen op mijn banksaldo, calorieën en de klasse van de treincoupé.

U wordt niet geteld hier meer dus, maar u telt zeker wel mee.
Dank voor lezen hier. Toen er nog wel geteld werd, wist ik dat jullie elke maand met z’n duizenden (in rustige maanden drieduizend, in drukke maanden wel met tienduizenden per maand!) hier kwamen lezen. Dat liet mij steeds weer achter in verwondering en dankbaarheid.

Nu heb ik dus geen idee meer. En dat laat ik maar even zo.
Maar mocht u toch laten weten dat u langs bent geweest, laat dan eens een reactie achter. Over wat u vindt van de nieuwe layout bijvoorbeeld. Is ie een beetje toonbaar op uw laptop of mobieltje?
Beloof ik niet te gefrustreerd reacties te gaan tellen! 😉

 

13 thoughts on “Geen cijfers meer”

 1. Ik lees in ieder geval weer mee. Heb regelmatig gekeken of je er weer was. Layout is prima, zelfs duidelijker. Schrijf je niet meer voor Libelle? Heb je het lijnen afgezworen of zijn de verhalen voor hen niet spectaculair genoeg? Afvaltechnisch gesproken dan. Fijn dat je er weer bent, bij Esther is het ook al stil. Succes.

 2. Fijn dat je er weer bent! En op mijn mobiel voor mijn steeds verder vorderende ( 😉 ) kippigheid veel beter leesbaar!

 3. Ik ben er ook weer hoor. Mistte al je BZV blogje.
  Fijn dat alles weer up and running is.
  Toevallig zit ik nu weer eens op de laptop ipv Ipad. Hier alles goed leesbaar. Zal straks op de Ipad nog eens kijken.

 4. Ik heb je blogs gewoon gemist! Ik dacht na de vakantie ‘even wat Margje inhalen’ maar helaas! Gelukkig kon ik wel wat bijlezen via facebook! Fijn dat de site weer werkt en de layout is lekker overzichtelijk!

 5. wat fijn dat je weer online bent! Leuk, kan ik alles weer bij lezen, voordat ik met mijn werk begin… 🙂
  En ja, ik vind het lay-out heel fijn, met name het lettertype.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *