Geen maandag of dinsdag

Hoeveel mensen zouden net als Jongste en ik vandaag in de war zijn geweest? Dat ze net als hij en ik het gevoel hadden dat het vandaag dinsdag of maandag was? Door al die vrije feestdagen zo midden in de week raak je je ritme of de kluts best snel kwijt.

Jongste vond dat eigenlijk elk nieuwjaar op een maandag zou moeten beginnen. Onafhankelijk van op welke dag Oudjaarsdag dan ook zou vallen. Gewoon heel simpel: 1 januari is altijd een maandag. Het klinkt wel lekker duidelijk en overzichtelijk.

Zelf denk ik dat het wel de hele maand januari zal duren voordat ik überhaupt besef dat het 2020 is. En aan het eind van de maand ga ik een weekje met mijn moeder op vakantie. Moet ik in februari weer helemaal opnieuw beginnen met in een ritme komen!!

2 thoughts on “Geen maandag of dinsdag”

  1. Haha, ja, dat is herkenbaar. Nieuwjaarsdag op maandag. Best een goed idee. Hoewel ik zelf nog liever zou hebben dat we Kerst gewoon de laatste zondag en maandag van het jaar vieren (en als die laatste zondag dan Oudjaarsdag is, doen we Kerst gewoon een weekje eerder). Lijkt me heerlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *