Heida op website van Metro

Ik moet steeds lachen als ik dit lees. “… vertelt Heida…”
Het klinkt zo serieus, als mensen je gaan bespreken/aanspreken met je achternaam.

Maar leuk is het wel; ik werd vandaag gebeld door iemand van Metro. Of ik wat meer kon vertellen over Zwerfboekendag. Dat deed ik natuurlijk graag! Het artikel (klik HIER door) staat sinds 15 uur online. Maar rond enen was Zwerfboekendag al trending topic op Twitter. Zo werd mijn Zwerfboekendag nog vrolijker dan ie al was!

UPDATE:

Vandaag, donderdag, ook in de papieren krant! šŸ™‚
image

3 thoughts on “Heida op website van Metro”

  1. Dit keer heb ik meegedaan met zwerfboekendag. Ik heb een boek (De Sneeuwvalk) in het bushokje gelegd met een briefje erop, het is vandaag zwerfboekendag, dit boek is dus voor jou ‘of wie jij er blij mee wilt maken … en ik bracht een boek naar het plaatselijke bejaardencentrum met eenzelfde briefje erop. Had wel de neiging in de buurt van de bushalte te blijven gluren wie het meenam … maar heb dat niet gedaan. Toen ik even later weer in de buurt was, was het boek weg. Grappig idee, dank je Margje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *