Het is vandaag Nationale Fiets naar je Werk Dag!

Zul je zien.
Heb ik net een thuiswerkdag.

Maar vandaag is het Nationale Fiets naar je Werk Dag. Dus ik ga zo maar een rondje door de buurt fietsen, voordat ik weer achter mijn laptop kruip!

NFNJWD

#NFNJWD je met me mee? Gezellig!

Eerlijk is eerlijk, echt naar mijn werk fietsen is doorgaans niet te doen. Ik woon namelijk 150 kilometer van kantoor! Hoewel dat voor sommige wielrenners een kippeneindje is, ben ik toch maar wat blij met mijn thuiswerkplek. De OV-fiets stap ik wel regelmatig op aan het eind van een treinreis.

1 thought on “Het is vandaag Nationale Fiets naar je Werk Dag!”

  1. Leuk initiatief, ik kende het niet, maar ik ga wel twee keer per week op mijn fiets naar het werk. Gisteren met zomers weer, vandaag met regen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *