Hitchbot en de zorgen om de melkrobot

Zo nu en dan check ik eens met welke zoekopdrachten mensen op mijn blog terecht komen. Mijn vaste lezers (bedankt allemaal, zo blij met jullie!) komen gewoon wekelijks of om de dag mijn blogs lezen. Zij weten mij wel te vinden. Toch is het voor een blogger leuk als er steeds meer nieuwe lezers bijkomen. Helemaal als die nieuwe lezers die per ongeluk langskomen vaste lezers gaan worden. Bloggers schrijven tenslotte om gelezen te worden.

Nieuwe lezers komen via via op Margje.nu terecht, lezen iets met een linkje op Twitter of Facebook, of worden door Google naar Margje.nu doorverwezen. Bijvoorbeeld als ze een blog over Boer zoekt vrouw willen lezen, vragen hebben over een blokbeugel, een mening willen vormen over het wel of niet laten groeien van hun okselhaar of wanneer ze willen weten of prinses Alexia een tic heeft. Ook mijn blogs over movember, het verhaal over de borstkanker van mijn moeder (update zeer binnenkort) en mijn verhalen over afvallen, een dagje Hellendoorn, op vakantie gaan in Oostenrijk en fietsen in Overijssel trekken veel (nieuwe) lezers.

Maar soms staan er gekke zoekopdrachten bij.
Afgelopen week was dit wel de meest opvallende:

image

Pas toen ik het volgende krantenbericht las, snapte ik de zorgen van de persoon die de Googlezoekopdracht had ingetypt. arme Hitchbot!

image


Dat wens je je melkrobot niet toe tenslotte. Misschien wordt het tijd voor Boer zoekt melkrobotoppasser? Kan die boer een weekje gaan fietsen in Overijssel. Of wandelen tussen de koeien in Oostenrijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *