Iets nieuws (2)

Vanochtend schreef ik een blogje op Vrouwonline, met de titel ‘Iets nieuws’ (nieuwsgierig? Klik dan HIER).

Vanmiddag bracht de post iets nieuws. Een jurk. Ik kocht nog nooit eerder een jurkje online. Dus ik deed eigenlijk al iets nieuws dit weekend. Budgettechnisch misschien niet meteen de slimste optie qua nieuwe dingen die ik kan gaan doen dit jaar. Maar hé, hij (of is een jurk eigenlijk een zij?) kostte minder dan 50 euro. En ik geloof serieus dat ik de afgelopen zeven maanden geen kleding of schoenen voor mezelf gekocht heb. Dus zo’n dure dame ben ik nou ook weer niet.

Ik word in ieder geval helemaal vrolijk van mijn nieuwe “kleedje”. En hij/zij past ook goed bij mijn twitterverslaving en dat ene nieuwe waar ik naar verwijs in mijn blogje op Vrouwonline! 😉

Blogfoto jurk

7 thoughts on “Iets nieuws (2)”

    1. 🙂 Eigenlijk is het niet helemaal mijn kleur (niet “herfstig” genoeg, ik ben een herfsttype namelijk volgens de kleurenconsulente. Maar ja, dan “mag” zwart ook niet, en dat is nou juist mijn lievelings!)

    1. Ja hoor, dat mag ik wel zeggen. Ik heb geen aandelen ofzo en ben gewoon een betalende klant. Het is een jurkje van Tante Betsy. Google maar eens 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *