Inene naar Athene

Vrijdag reis ik naar Athene.
Om de regio Attica te leren kennen.
En daar mag ik jullie dan weer over vertellen.
Online neem ik jullie gewoon allemaal mee. Offline wil ik eigenlijk alleen maar handbage meenemen. Die mag maximaal 8 kilo wegen lees ik net op de website van de vliegtuigmaatschapppij. Dat is niet veel. Gelukkig ben ik geen fashionblogger en ben ik niet van plan om zelf op al mijn Atticafoto’s te staan. Dus met drie outfits, twee Dwarsliggers, wat toiletspullen en een paar wandelschoenen moet het hopelijk net lukken.
(Ik vind het altijd best gek, die maximale kilorichtlijnen, omdat ik zelf al zoveel kilo weeg. Dan zou een slanke den best wat zwaardere spullen in d’r koffer mee mogen nemen, denk ik dan. Maar ja, dat is een hellend vlak natuurlijk, want voordat je het weet moet ik als dikkerd dan veel meer voor mijn ticket betalen dan mijn lichtgewicht buurvrouw. Of mag ik nog maar 4 kilo bagage mee straks, omdat ik zelf al overgewicht heb. Hmmm, laten we dit onderwerp maar even laten rusten…).

Griekenland dus. Zomaar even er tussenuit en in plaats van gewoon werken een paar dagen aan de slag als reisblogger. Samen met jullie, dat past prima, want online wegen jullie echt helemaal niets!

10 thoughts on “Inene naar Athene”

  1. Lekker, ff naar Griekenland. Geniet ervan!
    Denk dat gewicht van bagage los staat van gewicht passagiers. Vermoed dat ze daar een soort gemiddeld gewicht per passagier voor hanteren en met lichte en zware passagiers in een vliegtuig kom je dan op dat gemiddelde uit. Tenslotte worden kinderen ook meegerekend voor een stoel en die wegen ook stuk minder dan volwassene.

    1. Is natuurlijk waar Moi, maar soms voelt het wel gek. Wel blij hoor dat ze niet de personen wegen šŸ˜‰

  2. Vaste land van Griekenland is fantastisch. Wij gaan regelmatig met de auto die kant op (ferry Italiƫ-Griekenland). Je zult het leuk vinden, Grieken zijn leuke mensen en het landschap betoverend. Niet voor niets het land waar de Goden willen wonen. Enjoy!!

    1. Ik was al fan van Griekenland, maar in Athene en omgeving was ik nog nooit. Lijkt me leuk om zelf ooit eens over land er naar toe te gaan, ipv vliegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *