Je ne suis pas Kara Rosen

Kara Rosen

 

Ik zag deze op Twitter voorbij komen. En dacht meteen “Daarom ben ik dus geen Juice company founder en niet slank!”

Andere dingen die onduidelijk zijn:

– waarom eerst douchen en dan gaan sporten. Lijkt mij logischer andersom.

– wat krijgt haar dochter te eten, want ze kookt (nou ja, koken?) pas als het kind in bed ligt.

– zou ze gewoon vergeten te vertellen wat ze tussen 9pm en 6am doet? Ik vermoed dat ze een geheim leven heeft in die uren. Waarin ze wel eet en lol heeft! ­čśë

Ach, jee, die Kara Rosen toch. Haar enige uitspattingen zijn wat brown rice of een stukkie fish….

Maar goed, als dikkerd heb ik altijd het gevoel dat ik niet te veel commentaar kan leveren op iemand die nooit eens per ongeluk een zak M&M’s leeg eet. En ik moet toegeven dat zij misschien het wel beter voor elkaar heeft dan ik. Ik blijf hopen dat ik een balans kan vinden tussen wat mevrouw Kara Rosen doet en wat ‘Old Margje’ deed. Dus ehm, ik ga maar eens offline, een appeltje met, pardon voor, mijzelf schillen! ­čśë

3 thoughts on “Je ne suis pas Kara Rosen”

  1. Tja, ik wordt daar ook niet vrolijk van en vraag me ook af of ze dit werkelijk elke dag zo doet. Ken zat slanke mensen die eten als n bootwerker, die sporten dan wellicht veel of hebben n snel metabolisme of zo. Hou jij je maar gewoon aan jouw gezonde regime met af en toe ruimte voor iets lekkers, veel beter. Eerst douchen en dan sporten vind ik trouwens ook bizar, die zou ik niet bij me op kantoor willen, hele dag zweetlucht, yuk!

  2. Wat ze beschrijft lijkt meer een straf dan lekker leven. En dat alles om slank te zijn. Ik ben niet thuis in calorie├źn tellen, maar hoeveel calorie├źn zou ze binnen krijgen? Ik vind dat je ook bij lijnen de kerk in het midden moet laten! Verstandig eten, drinken en bewegen maar toch een leuk leven zonder zo’n streng regime. Dan ben jij beter bezig Margje, je bent ook lief tegen jezelf ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *