6 thoughts on “Happy met m’n nieuwe app”

  1. Oh, en die foto van al dat snoep? Die zocht Libelle bij mijn tekst. Grappig, want snoep, dat zegt mij helemaal niets. Alle dingen op die foto kan ik zonder moeite laten staan 🙂

  2. Geweldige blog weer en goed dat je de verleiding weerstaat. En dat is zo moeilijk met overal die lokkende standjes, kraampjes, winkels etc. Snap ook niet dat er niet es een omslag komt, waarbij je op stations e.d ook gezonde snacks kunt krijgen als je trek hebt, zoals wat rauwkost o.i.d.

    1. Ja Moi, echt hè, dat zou fijn zijn! 🙂 Hier zit het nog steeds ergens in mijn systeem. Dat ik opeens voor de kast sta om iets te pakken. En me dan echt onbewust daar voor die kast geplaatst heb. Zo vaag!

  3. Gewoon gaan postcrossen! Ik zie alleen nog maar kaartjes overal 😉
    En loopt de postbode ook minder vaak aan je huis voorbij 🙂

    (hoewel.. vaak zie ik die met iets van chocolade in de hand, bedenk ik nu 🙁 )

  4. Vraag maar even hier (want anoniem ;-)). MIsschien kijk ik verkeerd maar hoe heet de app? En supergoed van je! Ik weet hoe het is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *