Lockdowncountdown dag 33 en 32 #ontspuljemee ?

20201217_14464933 dingen (een bak met potloden en dooie pennen en een bak met zooitjes telt steeds voor 1 ding). Wat goed is gaat naar de kringloop (zoals die briefpapiersetjes, het blauwe vest of de tijdschriften), de boeken bracht ik naar mijn ouders die in hun appartementengebouw in de gezamenlijke ruimte een boekenkast voor algemeen gebruik hebben staan en de bakken vol zooi gaan de prullenbak in.  Hoppa!

lkml1s

Die 33 was gisteren. Vanavond verzamelde ik 32 dingen. De helft kan naar de kringloop, de andere helft gaat de vuilcontainer in.

En ja, ik weet het, de kringloopwinkels zijn niet open nu. Dus bewaar ik alles in grote shoppertassen in de schuur tot ik het weg kan brengen. Want goede spullen weggooien, dat kan ik niet!!

3 thoughts on “Lockdowncountdown dag 33 en 32 #ontspuljemee ?”

  1. Hebben ze bij jullie stort dan geen container voor Emmaus? Bij de onze wel, is altijd handig als je afval en goede spullen kwijt wilt, kan in een moeite.

    1. Nope. Geen Emmaus helaas in de omgeving waar wij wonen. En de stort heeft ook niet zo’n deal met een andere kringloop. Zou wel handig zijn!!

      1. Misschien ze een hint geven? Zou denk ik hoop afval schelen omdat veel mensen vaak geen zin hebben het apart naar kringloop of emmaus te brengen, maar wel de moeite nemen het in die container te plaatsen als ze toch naar stort gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *