Margje blogt ook op Libelle

 

Mijn vaste bloglezers weten dat natuurlijk wel. Maar er komen elke week hier ook weer nieuwe lezers bij. Die dat misschien nog niet weten. En mijn vaste lezers hier, kijken misschien niet altijd daar.  Dus ik dacht, ik laat jullie allemaal even weten dat er weer een nieuwe blogpost online staat op Libelle Daily. Vandaag met weer een nieuw inzicht (hou op, schei uit, ik verzamel inzichten sinds januari alsof het voetbal, pardon, dino plaatjes zijn).

Even doorklikken dus naar => Margje op Libelle 

Reageren daar kan alleen via het achterlaten van een Facebookreactie onder de blogpost (die dan weer alleen tevoorschijn komt als je ook ingelogd bent op Faebook).

Wil je reageren op blogs hier op Margje.nu? Dat kan door op de titel te klikken van een blogpost en dan komt er onderaan een reactieveld. Laat wat van je horen. Vinden wij bloggers leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *