Margje op Libelle (vanaf nu onder de rubriek ‘Mensen’)

 

Ik ben een mens. Het is nu officieel. Want op de vernieuwde website van Libelle vind je mij vanaf nu onder de rubriek ‘Mensen’. Het is maar dat u het weet 😉

Om de paar weken geef ik u wat linkjes naar mijn teksten die ik voor Libelle schrijf. Zo blijven jullie een beetje up to date.

Dit is mijn nieuwste blogje daar: KLIK met eerlijke bekentenis enzo.

Dit die van vorige week: KLIK die niet voor iedereen herkenbaar zal zijn 😉

En die van daarvoor vind je weer via deze page KLIK

Zo kom je nog eens ergens. Bij echte mensen bijvoorbeeld! 😉

 

2 thoughts on “Margje op Libelle (vanaf nu onder de rubriek ‘Mensen’)”

  1. Dat je een mens bent is voor mij niet nieuw want je bent heel menselijk 🙂 Dus een hele goeie plek voor je! Ik was bij met je blogjes voor Libelle, dus ik was al onder de echte mensen 😀

  2. Ik moet zeggen dat ik iedere week weer moeite heb om jou en Esther te vinden op Libelle. Snap niet dat een site zo ingewikkeld gemaakt wordt dat het moeilijk is voor lezers om een bepaalde blogger te kunnen volgen. Denise op Flair is ook hetzelfde verhaal. Volgens mij zouden er nog meer volgens zijn als die sites wat simpeler in elkaar zouden zitten. Hopelijk gebeurt dat nu als ze je onder ‘mensen’ zetten. Ook een vreemde aanduiding overigens aangezien er m.i. alleen mensen schrijven op de site, welke verwachting je dan moet hebben is niet echt duidelijk. Maar ik weet je te vinden en lees je blog met plezier aangezien ik ongeveer hetzelfde silhouet heb haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *