Mazzel bij Margje op maandag

Zonet winnaars geloot voor de laatste twee #winacties die ik hier online had gezet. En er viel me iets op. Toeval of niet?

Alle reacties krijgen bij een nummer. En dan vervolgens laat ik een random number generator de winnaars bepalen. Op die manier laat ik mij niet vermurwen door lieve woorden of verdrietige verhalen en worden de winnaars van de prijzen die ik hier weg mag geven echt eerlijk geloot.

Vandaag waren er drie winnaars voor kaartjes voor de VeggieWorld Winter Fair:

Martine, Marjolein en Mario.

En ik mocht ook nog een leuke mail sturen naar Marcella. Want zij mag namelijk naar Oberhausen om daar gratis naar Legoland en Seaworld in kerstsferen te gaan. UPDATE; Marcella kon niet weg in december, en nu is de nieuwe winnaar, i kid you not, Martje. Hahahahaha. Weer een Mar! 

Valt het u ook op? Check die namen nog eens. Ze beginnen allemaal met MAR! Van Margje natuurlijk. 😉

Gelukkig was Iris de winnaar van het boek van Tanya Commandeur. Anders zou het echt eng worden hier.

Binnenkort weer een nieuwe winactie. Doe je dan mee? Ook als je naam niet met MAR begint maak je kans hoor!!

2 thoughts on “Mazzel bij Margje op maandag”

  1. Ah.. Dus ik moet me MaRia gaan noemen 😉

    Ik zie dat Loesje al hetzelfde idee heeft. Ook niet origineel van mij.

    Gefeliciteerd voor alle winnaars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *