Mazzel bij Margje

Soms mag ik leuke dingen testen, of nieuwe producten proeven. En altijd probeer ik daar dan een Wij blij, jullie ook blij tintje aan te geven. Dus als ik bijvoorbeeld een boek mag recenseren, dan wil ik dat boek ook graag weg kunnen geven. En jeuj, joehoe, dat is precies wat we vandaag gaan doen op deze Tweede Paasdag met code geel (wel zeer passend bij de Pasen, dat code geel, dat dan weer wel). Jongste kreeg een boek en ik mag een extra exemplaar weggeven!

Het boek van vandaag is er eentje voor kinderen in de leeftijd van een jaar of negen tot ongeveer een jaar of twaalf. Dr. Noel Zone presenteert Pas op: Nog meer gevaar!

Zeer geschikt voor kinderen die houden van woordgrapjes en originele vondsten, voor kinderen die houden van lezen, maar ook voor kinderen die niet houden van lezen, want het staat vol leuke en vrolijke tekeningen, met steeds maar weinig tekst per pagina. Jongste kwam in ieder geval de afgelopen week speciaal nog naar beneden om het boek dat hij op de bank had liggen lezen op te halen. “Echt grappig” was zijn oordeel, terwijl hij met boek en al de trap weer oprende, en daar moet u het dus allen qua recensie maar mee doen. En oh ja, het is niet per se een jongensboek, zo liet hij ook nog even weten, ook geschikt voor meisjes. Nou, dan bent u weer helemaal op de hoogte en kunnen we door naar het Hoe win ik dit boek gedeelte!

20160328_160614

U kent vast wel een jongetje of meisje dat een boek wil. Laat een reactie achter op dit blogje of vul het winformulier in. Ik loot over een week een winnaar. Die gaat dan een kind erg blij maken. Waarschuwing; de kans bestaat wel dat na het lezen van Pas op: Nog meer gevaar! het kind opeens gevaar ziet in de meest doodnormale zaken (doodnormaal? Dood? Dat klinkt ook al gevaarlijk!) of plotseling een steen als huisdier wil. Iedereen die dat risico durft te lopen kan meedoen met deze leuke winactie en maakt kans op dit boek inclusief gevarologendiploma!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN. Anneke en Bianca hebben een mail ontvangen dat ze gewonnen hebben!

Gelijk zin om het boek te kopen? Voor een tientje HIER te bestellen!

Gelukkig is het Pas op: nog meer gevaar geen pop-up boek. Die zijn namelijk volgens Dr. Noel Zone levensgevaarlijk!

20160328_162554

Er is ook een deel 1: Pas op gevaar. Ook HIER te bestellen voor een tientje. Ik zeg: briljant cadeau voor een jarig neefje/nichtje/buurkind/eigen kroost!

7 thoughts on “Mazzel bij Margje”

  1. Anneke,
   het door jou opgegeven mailadres bestaat niet.
   Graag hoor ik van je hoe ik je dan wel kan bereiken.
   Als ik voor vrijdag niet van je hoor, verloot het ik het boek nogmaals! Groeten, Margje

 1. Ik heb een nicht met zoon en dochter in die leeftijdsgroep en die zullen het boek zeker waarderen. Door woordgrapjes en ze zijn zelf ook heel origineel 🙂 Een andere nicht heeft 2 dochters en een zoon maar die zijn jonger. Daar kan zo’n boek daarna dan heen. Zo worden in de familie boeken en speelgoed uitgewisseld 🙂 Dus ik loot graag mee

 2. Ik heb een zoon die aan de lopende band woordgrapjes maakt en hij, en z’n 3 jongere zusjes, liggen dan dubbel. Dus het boek zal hier met plezier gelezen worden!
  (Alleen houd ik zelf eigenlijk helemaal niet van woordgrapjes, dus ik snij wel in m’n eigen vingers 😉

 3. Jaaaaaa, hou van dit soort boeken (al ben ik 43)! Heb heul veul oppaskinds in de leeftijd van 3 weken tot 22 jaar en lees heel graag voor, dus er zijn een hoop mensen die plezier ervan hebben als ik win. En win ik niet, ik werk in een pand waar een bieb is, dan ga ik ‘m aanvragen 🙂

 4. Ha, echt een boek voor mijn neefje dat bijna jarig is. Die is al zijn hele leven dol op taal, in alle verschijningsvormen. Dol op grapjes is hij ook, dus dat zou perfect passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *