Mazzelaars bij Margje

Vorige week kon je meedoen met DEZE WINACTIE.

20160328_160614
Vandaag maak ik twee (jawel, twee, soms is een winactie gewoon zo leuk dat ie dubbelleuk wordt!) winnaars bekend. De geheel onpartijdige online numbergenerator heeft uit alle aanmeldingen (dat wil zeggen zowel de reacties onder het blog als de reacties in mijn mail via het deelnameformulier dat in het blog staat) de winnaars gekozen.

Dat zijn:

Anneke
Reactie:
Ik loot graag mee!

en

Bianca
Boodschap: Ik ken een meisje van 10 dat lezen “Echt niks aan vond”, maar die nu de serie De waanzinnige boomhut super vindt. Ik denk dat het boek dat jouw jongste leuk vindt bij haar gaat aanslaan. Dat meisje is mijn jongste, die net 65 verdiepingen heeft uitgelezen en dus wel toe is aan een nieuw boek.

Als de door jullie doorgegeven mailadressen kloppen, dan ontvang je vandaag mail van me. Reageer daar dan op met je adresgegevens en het boek komt naar je toe!

Volgende week weer een leuke Mazzel bij Margje winactie!

 

1 thought on “Mazzelaars bij Margje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *