Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw. (2019 – 2020)

IMG_20190831_135339_853Uw Boerzoektvrouwblogger zag zojuist op een groot bioscoopscherm de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw. De voorstelaflevering dus.

20190831_154212

Dit zijn ze, de “nieuwe” boeren. En een boerin. En vriendin A. en ik vinden ze allemaal leuk. Of lief. Acht boeren zoeken een vrouw, en een boerin èn een boer zijn op zoek naar een man.

Zelf zou ik de hele aflevering graag willen samenvatten in één woord: Ontroerend.

Misschien kwam het door de sfeer. Het was heel bijzonder de aflevering samen met honderden anderen te kijken, met groot beeld en supergeluid. Maar al die boeren hadden opeens wel iets sympathieks. En wat ontroerends dus. Ik gun alle boeren honderden brieven. Maar zoals elk jaar is er eigenlijk maar één brief echt nodig. Die van die vrouw of man die de liefde zoekt en het die ene boer of die ene boerin komt brengen en dat ze dan wonder boven wonder precies bij elkaar passen.

Zondagavond komt deze aflevering op t.v. Kijk je mee?

In 2020, als alle brieven zijn geschreven en de speeddates zijn geweest, komt de rest van de afleveringen op t.v. En dan blog ik me weer samenvattend het seizoen door. Ik ben heel benieuwd met welke vijf boeren “we”  doorgaan…

Tot die tijd hebben we de foto’s nog. Als BZVblogger “moet” je natuurlijk wel even op de foto met wat boeren natuurlijk 😉

IMG_20190831_135339_854

Deze twee stelletjes zijn nog steeds samen. Steffi en Roel & Michelle en Maarten bleken ook in het echt superaardig. En zijn volgens mij zelf ook, net als al die mensen in de zaal vandaag, Boerzoektvrouwfan. En de tien boeren van het nieuwe seizoen hopen vast op net zo’n happy end als bij deze twee koppels!

6 thoughts on “Nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw. (2019 – 2020)”

 1. Zo leuk, die foto van jou met de boeren. Ik ga zeker kijken naar de aflevering van morgen; ben benieuwd! Schrijven doe ik niet hoor, hoe lief ik de boeren soms ook vind. Ik wil niet op de beeldbuis;).

 2. Het zullen ongetwijfeld leuke boeren zijn (ik woon in het boerenland en hier wonen erg leuke en lieve mensen c.q. mannen). Met het programma BZV ben ik eerlijk gezegd wel een beetje klaar na zoveel jaar en met Yvon Jaspers helemaal. Na het gejank op de tv kan ik niet meer naar haar kijken (ondanks dat ze haar excuus heeft gemaakt). Gehaaide dame speelt onschuldig buurmeisje. Ik zal dus niet kijken.

 3. Noujazeg, ik was er ook met een vriendin, en te zien aan je bloemetjes weet ik zeker dat ik je gezien heb zonder te weten dat jij Margje uit Bloggerland was! Ja het was heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ontroerend en gaaf om met zoveel mensen een blik te mogen werpen in de levens van deze nieuwelingen !
  Boer Jan van vorig jaar was er ook, en Jaap… en mensen uit eerdere afleveringen. Zelfs Klaas uit Witte Paarden ( zowat een eeuw geleden dattie meedeed ) heb ik gezien , en Jan en Paulien ook. Het was een heel toffe middag! We hebben genoten!

  1. Witte Paarden? Dat is om de hoek, had ik mee kunnen liften 😉

   Jammer dat we het niet van elkaar wisten! En leuke sfeer zo met z’n allen in grote zaal met mega beeldscherm en goed geluid hè?
   Zou hele seizoen wel zo willen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *