Niksen – Olga Mecking. Laten we dan ook maar meteen een winactie doen…

Als we dan toch terug zijn šŸ˜‰

De afgelopen maanden fietste ik door stad en ommelanden om bossen tulpen te bezorgen bij in totaal ruim veertig mensen. Bracht grote paaseieren rond. Ik postte meer dan honderd kaarten. Verstuurde twintig grote enveloppen gevuld met kleine cadeautjes aan mensen die ik wel of juist helemaal niet kende- afleidingsenvelopjes noemde ik ze, op twitter konden mensen namen en adressen doorgeven van mensen die wel zo’n envelop konden gebruiken. Allemaal in het kader van wat vrolijkheid verspreiden ten tijde van Corona. En om iets te kunnen doen in deze gekke periode. Zeg het met bloemen en post ofzo. Ik schreef er over op Twitter en Instagram.

Hier bleef het stil, en zei ik niets (hoewel je dus op dit blog ook al mijn tweets kunt lezen, en daardoor dus toch op de hoogte kunt blijven, ook al volg je me niet op twitter!). Maar vandaag krijgen jullie gewoon meteen twee blogjes. En dit is er eentje met een winactie. Om ook hier wat vrolijkheid te kunnen uitdelen.

Van de Dwarsligger mensen mocht ik een boek digitaal ‘vooruit lezen’. Het echte exemplaar kreeg ik later thuisgestuurd. En hoewel ik dol ben op mijn grote stapel Dwarsliggerboeken, mag dit kakelverse nog helemaal nieuwe exemplaar naar iemand van mijn lezers. Dat moet dan wel iemand zijn die ook Engelstalige boeken leest, want ik verloot Niksen in het Engels (hij is ook verkrijgbaar in het Nederlands, mocht je geĆÆnteresseerd zijn).

20200529_101637Stop being so busy. Een pre-corona opmerking. Maar toch, wees eerlijk. Ook nu kun je een portie gezond en lekker niksen best gebruiken.

20200529_103305Benieuwd naar deze Dwarsligger? Als je wint, ligt ie binnenkort bij jouw op de deurmat. Je weet hoe het werkt. Reageer op dit blog (je naam en reactie komt dan online te staan, maar je e-mailadres niet!), of vul onderstaand reactieformulier in (dan komt er niets online te staan, je reactie gaat rechtstreeks naar mijn inbox, vergeet echter niet je e-mailadres in te vullen, anders weet ik niet hoe ik je kan bereiken als jij de winnaar blijkt te zijn!). Reageren en invullen kan t/m vrijdag 5 juni!

UPDATE; invulformulier is weggehaald omdat winactie is geƫindigd. Ingemar reageerde via het invulformulier en heeft gewonnen. Veel leesplezier Ingemar!

 

 

Lekker leesbaar boekje. Voelt alsof je een heel lang tijdschriftenartikel aan het lezen bent, doet denken aan sfeer van FLOW magazine in combinatie met Psychologie Magazine. Leuk om te lezen hoe een buitenlandse schrijfster kijkt naar onze Nederlandse gewoontes en gezegdes. Fijn dat wij toch ook ergens goed in blijken te zijn. En interessant ook om te beseffen dat Niksen zo goed voor ons is. Eat your heart uit Denemarken met je Hygge en ItaliĆ« met je Dolce Vita. Wij hebben nu Niksen. Het bestaat, het is een keuze, een manier van leven. Boekje vol humor, tips & adviezen en serieuze achtergrondverhalen – MH

4 thoughts on “Niksen – Olga Mecking. Laten we dan ook maar meteen een winactie doen…”

  1. Jaaaa ik doe graag mee met deze actie! Zo fijn, dwarsliggertjes! En niksen is ook heerlijk! Kan ook wel een opsteker gebruiken! En ik lees best goed in ingliesj
    Lieve groet, Martine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *