Nog 60 PSST’s gezocht

2014-11-20 09.48.54

We zijn er bijna, het jaar rond. Ik heb al 300 mensen gevonden die een dagje mijn PSST willen zijn. Ik ben er zelf eigenlijk ook wel van onder de indruk. Vanaf 1 februari ga ik PSSTloos door het leven, maar tot die tijd zoek ik nog zo’n 60 mensen die zich nog niet hebben aangemeld, maar ook wel een keer 1 dag mijn Privé Steun Sponsor en Toeverlaat willen zijn.

Lees hier mijn oproep en uitleg over mijn PSSTproject! Als je je aanmeldt ontvang je een uitgebreide mail met nog meer info en mijn gegevens. En alvast mijn eeuwige dank. Dat ook.

Word jij een dag mijn PSST? Dat zou ik fijn vinden!!!!

 

(je al eens aangemeld en niets van mij gehoord? Dan is er iets mis gegaan met mijn spamfilter, zou je je nog een keer willen aanmelden? Fijn!!).

 

4 thoughts on “Nog 60 PSST’s gezocht”

 1. Al 300 persoonlijk coaches gehad, de meeste sterren en topsporters zouden stikjaloers zijn! 😉 Maar het is ook echt leuk om te doen! Het is weer z’n uniek idee van Margje, net als SinterMargje en boekdeeldag!Ik hoop dat die 60 coaches er snel komen, je helpt Margje en je word er zelf blij van!

 2. Hoi Margje,
  Hardstikke goed van je dat je dit doet! Ik ben binnenkort een keer je PSST (al aangemeld en dag gekregen).
  Denk wel dat het helpt als je weer wat vaker over je PSST-project blogt. Je blogs blijven leuk om te lezen, maar dit verdwijnt een beetje. En het is vast makkelijker om ook die laatste PSSTs te krijgen als je weer wat vaker meldt wat je aan je PSSTs hebt en waarom/wat je door je PSSTs beter volhoudt.
  Veel succes en ik hoop voor je dat je je jaar vol kan maken!

  1. Hoi Elfje, ik snap je opmerking, maar vind het ook wat ingewikkeld. De PSST’s doen zulke verschillende dingen voor mij. De een veel, de ander minder. Ik vind het dan ingewikkeld soms om er over te schrijven op/rond de dagen zelf. Omdat ik bang ben dat mensen dan denken dat ze ook zoveel moeten doen als anderen soms doen. En dat hoeft dus niet. En soms krijg ik ook heel persoonlijke verhalen te horen. Ook weer iets wat niet online hoeft. In het begin blogje ik er inderdaad meer over. Nu wordt het langzaam iets meer van mijzelf en van de PSST van de dag. Na het jaar zal ik zeker een soort samenvatting blogjes gaan schrijven. Tips en adviezen gaan delen, maar dan is er meer afstand zodat privacy van de PSSTs wordt gegarandeerd en niemand zich verplicht voelt tot meer dan een appje of sms’je in de ochtend!

   1. Hoi Margje,
    Ik begrijp dat je niet helemaal wilt ingaan op wat een PSST wel of niet voor je doet.
    Maar ik zou het wel leuk vinden als je af en toe een update geeft over hoe het met jou gaat. Lukt het je om je eetpatroon en beweegpatroon aan te passen, wat doet het contact met je PSSTs daarin voor jou? Dan hoef je helemaal (nog) niet in te gaan op wat een PSST doet maar gaat het er vooral om hoe het jouw helpt.
    Overigens is het voor je PSSTs ook fijn om te weten dat je van die ene PSST met alleen één berichtje ook blij wordt, daarmee kan je de lat juist lager leggen.

    Succes en tot binnenkort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *