Nog meer school

Donderdag deed ik twee uur lang sportief in een boksschool. En ik vond het nog leuk ook. Dat had ik van te voren ook niet kunnen verzinnen. Het kwam voornamelijk door het leuke gezelschap, want het was samen met collega’s en ik heb echt leuke collega’s. En dat de twee jongens die de boksschool leiden er een feestje van maakten hielp ook wel mee. Maar alsnog was het bijzonder dat ik er zo’n lol in had. Ik ben namelijk niet zo van de sport en sportscholen. Maar deze donderdag deed ik twee ontdekkingen, boksen blijk ik best leuk te vinden en mijn buikspieren zijn totaal verdwenen.

Deze twee bevindingen hebben vriendin Esther en ik vandaag maar meteen een soort van ten gelde gemaakt; we zijn bij een plaatselijke sportschool langs geweest voor een kennismaking en korte rondleiding en binnenkort gaan we een proefles Boksfit meedoen. Ik stond gewoon te kijken van mezelf.

Over kijken gesproken. Toen ik vanmiddag in de badkamer in de spiegel keek zag ik een nieuwe Margje terugkijken. Eentje die serieus van plan is haar buikspieren terug te vinden en misschien ook wel zichzelf.

20230527_110555

2 thoughts on “Nog meer school”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *