Okselhaar (deel 2)

Zeg, jullie weten veel toch? Misschien weten jullie dan ook wel hoe het kan dat de vrouwelijke deelnemers van Expeditie Robinson geen okselhaar krijgen tijdens hun primitieve verblijf op de eilanden? Ik keek net, tijdens de keuken opruimen en het avondeten voorbereiden (vlees snijden en in marinade zetten, mmmmm!) de aflevering van gisteravond terug. Daarin mochten twee vrouwen mee naar Winnaarseiland om lekker te badderen. Ze waren helemaal gelukkig omdat ze hun haren konden wassen en konden tandenpoetsen. Daarna verwonderde ik me over die twee dingen.

Tandenpoetsen. Daar had ik nog nooit eerder over nagedacht; deden ze dat dus alle andere dagen NIET? Of zonder tandpasta ofzo? En ding twee was dus dat okselhaar. Na mijn vorige blogje over okselhaar (KLIK HIER voor dat blogje) kom ik dit onderwerp steeds overal tegen (zoiets als dat iedereen om je heen plots ook zwanger (b)lijkt te zijn als je zelf in verwachting bent, of dat je opeens overal paarse banken ziet als je zelf overweegt een paarse bank te kopen). Maar goed, okselhaar dus. Dat krijg je blijkbaar niet als je weken zonder luxe op een eiland zit te verwilderen. Apart. Heel apart. Of zouden er okselhaarremmers in kokosmelk zitten?

 

p.s; dat SinterMargje blogje komt eraan hoor, moet eerst verder met puinruimen, wassen, vouwen, boodschappen doen, post posten, rapportje typen en dat soort dingen! En oh ja, mijn okselhaar afscheren.

UPDATE: ik ben zelfs op de radio geïnterviewd over okselhaar. Het moet niet gekker worden 🙂 KLIK HIER voor een blogje over dat interview.

8 thoughts on “Okselhaar (deel 2)”

 1. Eh, misschien laten waxen? Blijft dan wekenlang weg. Ik weet niet hoelang de opnames duren? Kijk de serie zelf niet.

 2. Haha, ik vroeg me gisteren precies hetzelfde af. Ik denk dat ze het laten harsen/waxen voor ze gaan. Want met de bikinilijn lijkt me het ook wel fijn en fris om dat daar niet te hebben!

 3. Haha Margje, ik dacht hetzelfde. Van het tandenpoetsen wist ik wel.
  Maar ik denk dat Kay gelijk heeft. Als ik naar zo’n eiland ging mét camera’s, zou ik de boel ook laten waxen! (overal!)

 4. Ik denk dat ze hun oksels permanent hebben laten ontharen, met laser. Heb het zelf ook wel eens overwogen, want vind het altijd zo’n gedoe. In de zomer om de paar dagen oksels, benen en bikinilijn bijhouden, pffff. Echt corvee is dat 🙁

 5. Ofwel laser of wax, of ze houden de boel voor de gek en verblijven gewoon tussen de opnames door in n fijn hotel met scheermesjes. Laseren is trouwens wel n langdurige kwestie, daar ben je minimaal n jaar mee bezig voordat de boel kaal blijft, dus dat hadden ze san al toevallig beiden al heel lang van tevoren moeten laten doen.

 6. Leuk geschreven!
  Laseren denk ik, hoewel je dat ook weer goed moet timen, want dan moet je het eerst flink laten groeien, langer dan je lief is, dus ideaal? Nou nee.
  Je tanden een zodanige behandeling geven dat ze maanden schoon, fris en wit blijven zou wek een uitvinding zijn trouwens. 😉

 7. Tanden poetsen ze inderdaad niet, ook niet in de vorige seizoenen. En dat okselhaar etc. verwijderen is inderdaad kwestie van waxen. Las ik op de blog van Teske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *