Ontspul-challenge deel zoveel.. 28, 27, 26, 25, 24

-femsis

-aqpu65

lkzzoh

-c36y0c

-huai6y

In totaal verdwenen er al meer dan 350 dingen uit mijn huis. Met vandaag erbij zitten we nog 23 dagen in Lockdown. Dus moet ik straks 23 dingen verzamelen die weg gaan. In een poging eindelijk eens wat te ontspullen. Nog ruim drie weken dus om een opgeruimder huis en een andere mind-set te kweken. Dat er door heel het land mensen mee zijn gaan doen, doet me goed en motiveert enorm!

4 thoughts on “Ontspul-challenge deel zoveel.. 28, 27, 26, 25, 24”

  1. Lekker bezig, Margje!
    Ook ik ben geinspireerd. Heb alleen zoveel gevonden dat ik gestopt ben met tellen­čÖł! Groetjes, Inkie

  2. Altijd verbazingwekkend hoeveel onnuttige dingen je in huis hebt en bewaard. Goed bezig! Ik doe niet mee, ben 3 jaar geleden verhuisd, heb toen al ontzettend veel weg gegooid en sindsdien komt er niks meer in huis wat niet echt noodzakelijk is. Ga alleen nog wel komende week de keukenkastjes uitmesten op zaken waarvan de houdbaarheid bijna of geheel verstreken is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *