Op de planken

Over anderhalve week is het zover.

Dan staan we met onze voorstelling op de planken in de grote zaal. Voor een paar honderd mensen publiek.

IMG_20180108_211302_394Het begint nu wel echt spannend te worden. Want wat gaat het publiek vinden van de voorstelling die we samen met onze regiseusse gemaakt hebben? We geven onszelf dan wel niet letterlijk, maar wel figuurlijk een beetje bloot. Want dit is wat we er met elkaar van gemaakt hebben. Dit is wat we aan het publiek gaan laten zien.

Nog twee keer repeteren, een generale en dan is het voor het eggie.

Vandaag ben ik moe. Meer dan moe. En kan ik me niet helemaal voorstellen dat ik genoeg puf heb voor die drie repetities. Maar ik heb er ook ontzettend veel zin in. En ik weet dat ik altijd weer energie krijg van het spelen en repeteren met ‘de meiden’ van Op Woensdag. Dus dat het heus wel goed zal komen.

Want ik ben dol op theatervoorstellingen kijken, maar ook op ze zelf maken.

En zolang ik nog niet tussen de planken lig, hoop ik elk jaar weer op de planken te staan met Op Woensdag!

Zaterdag 20 januari 2018 speelt Op Woensdag de voorstelling De Deelnemers. Er zijn nog kaarten (KLIK). 

4 thoughts on “Op de planken”

 1. Hals und Beinbruch.
  Je zal het vast heel goed doen.

  Ik ben die dag jarig (waar is het feestje?…hier dus) dus ik koop geen kaartje maar het zal voor jou ook best een feestje worden.

 2. Heel veel succes gewenst Margje, zal vast een mooie show worden. Helaas teveel verhuisstress hier, dus even naar Steenwijk gaan zit er niet in.

 3. Ik wens je veel plezier en een fijne voorstelling toe!
  Wat jammer dat ik de voorstelling niet zelf kan zien, dat lijkt me zo leuk!

  Liefs, janine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *