PSST dag 3 Masker

Zaterdag kreeg ik post van mijn #PSST (Privé Sponsor Steun & Toeverlaat) van dag 3. Ik mocht de post van Cynthia, mijn PSST van vandaag, pas op dag 3 zelf open maken. Dus liet ik de envelop dit weekend dicht, hoe nieuwsgierig ik ook was.

Vanochtend las ik haar lieve kaart met allerlei tips en adviezen om het komende jaar vol te kunnen houden en mijn doel (30 kilo afvallen door gezond(er) te gaan leven) te behalen. Er zat een klein cadeautje bij. Een gezichtsmaskertje. Lekker!!

Dus vanavond verstopte ik mij even onder een masker. Een cranberry masker. Hoe gezond wil je het hebben?

image

“Crazy cranberry?” Vroeg Oudste, “jij bent ook crazy!” 😉

Wil jij mij ook een dagje helpen en steunen? Lees dan DIT BLOGJE even, daarin leg ik alles uit en doe ik mijn oproep.

3 thoughts on “PSST dag 3 Masker”

 1. Gezichtsmasker is altijd lekker.
  Even een verwenmomentje voor jezelf.
  Je hebt in die 3 dagen al leuke steuntjes/verwennerijen gekregen hoor.
  Maar het wordt voor de komende psst’s steeds moeilijker om iets origineels te bedenken.
  Ben over 2 maand (pas) aan de beurt.
  Ach, het gaat ook niet echt om een cadeautje.
  Meer een moment van aandacht. Iets onverwachts is & blijft leuk.

  1. Gea, je bent niets verplicht hè, qua opsturen van dingen ofzo. Alleen een dag laten merken dat je er voor mij bent. Dat kan ook via mail of facebook of twitter of whatsapp. En het is dus geen wedstrijdje van wie is er het origineelst hoor! 🙂 Ondertussen hebben meer dan 120 mensen zich aangemeld. Echt super vind ik dat!!!

 2. Cranberry masker, hoe gezond wil je het hebben? hahaha Je humor lijd er nog niet onder, een goed teken! 🙂 Bij dag 3 met stoppen met roken was ik( in het verleden) een verschrikkelijke chagrijn 🙁 Geen prettig gezelschap dus. Blijven lachen, relativeren en je doel voor ogen houden. Ik begin binnenkort met een nieuwe poging om te stoppen dus schrik dan niet van me 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *