PSST dag 70 , 71 en 72 We hebben een beller!

Blogfoto appeltaartHet was een grappig weekje, deze tweede week van april. En  niet alleen omdat ik jarig was op woensdag en leuke cadeaus en vrolijke kaarten kreeg. Het was vooral grappig omdat ik twee keer op de radio was.

Donderdag werd ik benaderd door FunX, een radiozender van de Randstad. Die wilden met mij praten over de trend dat okselhaar ‘weer terug is’. En als je daar dan een item over wilt maken, dan kom je dus, blijkbaar, bij mij terecht. 🙂 Ik schreef namelijk nogal eens over okselhaar (KLIK) Wekelijks komen er lezers op mijn blog omdat ze via Google zoeken op ‘okselhaar’ of ‘okselhaar Expeditie Robinson’. Ik verzin dit niet. Mensen googlen op okselhaar en komen dan hier terecht. Net als die mensen die hier komen na het googlen op ‘blokbeugel’, ‘neon sneakers’, ‘blog Boer zoekt Vrouw’ en ‘fiets’. Mijn digitale wereld in een notendop.

Maar het werd nog grappiger. Vrijdag werd ik gemaild door de dames van Club Fatale, of ik op zondag wilde meewerken aan hun nieuwe radioprogramma. Of ze me in hun radiouitzending mochten bellen voor een telefonisch interview. Over, jawel, de trend dat okselhaar weer mag. Nog even, en ik ben de okselhaarexpert in Nederland, grapte ik tegen Lief en vriendinnen. Ik overweeg het alvast in mijn Twitterbio te zetten en te vragen of mensen op LinkedIn me wilden endorsen op Okselhaar.

Het liep echter iets anders. Toen de meiden van Den Haag FM hoorden over mijn PSSTproject, mocht ik daarover vertellen en een oproep doen. Omdat dit onderwerp ook goed paste binnen hun Beauty, Health, Vrouwenpower en Lifestyle thema. En zo was ik vandaag weer te horen op de radio en kreeg ik ‘live on air’ een applausje van de radiomakers, omdat ik al acht kilo afgevallen was. Heel leuk!

Zaterdagmiddag voerde ik nog een leuk telefoongesprek. Werner was die dag mijn PSST en rond borreltijd belde hij mij (alle PSST’s krijgen na aanmelden een uitlegmail met al mijn contactgegevens). Werner is de eerste PSST’er die mij durfde te bellen. Ik ontving smsjes, whatsappjes, post, pakjes en mails, maar nog nooit eerder durfde iemand van de PSST’s die mij niet irl kent mij te bellen. Werndr durfde wel. En bleek zeer aangenaam belgezelschap. We kletsten een half uurtje. Over bloggen en schrijven voornamelijk. Over het boekje dat hij mij als cadeautje had gestuurd. En over mijn radio-avonturen. Werner bleek trouwens een erg goede radiostem te hebben. Aldus mijn eigen bescheiden mening. Meelezende radiomakers die eens een man in de uitzending willen hebben; ik raad Werner van harte aan. Een man van mooie woorden (KLIK) en een mooi stemgeluid. Geen idee trouwens of ie zijn okselhaar wel of niet wegscheert!

 

 

Oh, en die foto? Als je zo kijkt, dan lijkt een zelfgebakken appeltaart toch bijna gezond? 😉

3 thoughts on “PSST dag 70 , 71 en 72 We hebben een beller!”

  1. Zo zo, ik grap altijd al dat ik een beroemdheid ken, maar je wordt het nog echt, Margje!

    Ik zeg ook altijd bij appeltaart “zo, het fruit is weer binnen” Zit er toch maar mooi in.. 😉
    En met wat ik bij jou zie, is het bijna een fruitsalade!

  2. En ook als blogger vind ik Werner een aanrader, heerlijke humor…! En appeltaart, yummm…maar ja, al de suiker en boter in het deeg…daar zou toch es een oplossing voor moeten komen, zodat het écht gezond gebak wordt…want het is en blijft zo lekker… ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *