Share a Perfect Day

 

Ik heb weer een leuke winactie voor je. Inclusief een dagje uit met je vriendin (met optreden van Douwe Bob!!!)

Gisteren was eigenlijk best een perfecte dag. De zon scheen, “we” zijn door naar de finale van het songfestival en volgens de mentor van Oudste die we gisteren tijdens een oudergesprek op school spraken, gaat het goed met haar op school. Er zijn dagen dat het minder lekker gaat.

Wat mijn dag ook lekker maakte was appen met mijn vriendinnen. Soms is het een paar dagen stil in de groepsapp, soms gaat het zo snel dat je een uurtje niet kijkt en 50 berichten gemist hebt. Snel bijlezen dan, onder het genot van een kopje thee. We delen lief en leed op die app. Prima vervanging van ofline contact, maar zo nu en dan moeten we elkaar ook even “live” zien. Elkaar in de ogen kijken, vast kunnen houden, echt kunnen kletsen.

Doorgaans hebben we dan niet meer nodig dan een pot thee (ik en zij), een fles wijn (zij, ik drink nog steeds geen wijn) en wat lekkers (ja, dat “mag” nog steeds hoor, maar dan wel graag met mate, grijns). Gelukkig heb ik niet alleen vriendinnen die wat verder weg wonen, maar ook een paar die echt letterlijk een paar stappen verderop wonen.  Wat is het toch fijn dat er vriendinnen zijn!

Vandaag mag ik, om de vriendschap te vieren, een Perfect Day verloten. Wat een leuke winactie heb ik deze week voor jullie! Je maakt hier bij Margje.nu namelijk kans op twee toegangskaarten voor Share a Perfect day.

Share-a-Perfect-Day-Header1

Vier je vriendschap deze zomer tijdens Share a Perfect Day. Drie dagen lang food, music, beauty en entertainment.

Het programma is echt heerlijk divers. Met leuke workshops, en ik denk dat mijn vriendinnen wel naar een wijnproeverij willen. Samen een zomerse salade leren maken, of een ontbijtkoek bakken, dat past ook prima in mijn plaatje. Zelf zou ik op 30 juni zeker naar de optredens van Douwe Bob en de Common Limits gaan, om mijn songfestivalgevoel nog even vast te kunnen houden. Maar op 2 juli komt Matt Simons, dat is ook fijne muziek.

Share a Perfect day confetti

Kijk eens naar de fijne dingen die ze allemaal gaan doen tijdens Share a Perfect Day. De dag vindt plaats in Hilvarenbeek en het terrein is opgedeeld in vier ‘gebieden’ met elk een eigen uitgebreid programma.

Klik hier voor het programma van het gebied dat In The City heet:  KLIK

Het programma van het deel dat In The Park heet, ziet er ook leuk uit: KLIK

Maar At The Beach lijkt het me ook heel fijn: KLIK

Of kiezen we toch voor alle onderdelen van In The Country: KLIK

Wil jij samen met je vriendin een dagje naar Share a Perfect Day? Doe dan mee met de winactie en maak kans op twee toegangskaarten voor jou en een vriendin!

Vul het contactformulier hieronder in (je reactie komt dan direct in mijn mailbox en wordt niet online getoond), of reageer onder deze blogpost (je reactie komt dan in mijn mailbox en komt ook online te staan bij de reacties onder deze blogpost). UPDATE; formulier weggehaald, de winactie is afgelopen!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Site’ type=’url’/][contact-field label=’boodschap’ type=’textarea’/][/contact-form]

Vrijdag de 13e maak ik een geluksdag voor één van jullie, want dan loot ik een winnaar. Je krijgt dan twee toegangskaarten voor een dag naar keuze

UPDATE: Hoera, de winnares van de twee toegangskaartjes is Moi. De random number generator heeft haar nummer geloot. Veel plezier Moi!

Niet gewonnen, maar wel zin in Share a Perfect Day gekregen? Kaarten voor een van de drie dagen bestel je HIER (klik). Als je voor 15 mei kaarten koopt maak je kans op een VIP-ARRANGEMENT! Jij en je vriendinnen worden dan met een limousine opgehaald en thuisgebracht, je krijgt onderweg een chanpagneontbijt, kunt de hele dag genieten van gratis foods&drinks, staat bij alle optredens vooraan (doe je even de groeten aan Douwe Bob van me?) en er is een butlerservice voor alle spullen die je die dag koopt.  Klinkt als een prefect day in mijn oren! 

 

 

Leuk als je meedoet aan mijn winactie. Laat je vriendin ook mee doen, maken jullie dubbel kans! 😉

 

 

 

2 thoughts on “Share a Perfect Day”

  1. Gaaf! kan ik mooi mijn vriendin mee verrassen, die heeft wel een leuk uitje verdiend! Dank je wel Margje! Geloofde al niet in #vrijdagde13e, maar nu helemaal niet meer…Helemaal leuk dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *