Sintermargje 2018 winactie 2!

UPADTE: DE CHOCOSCHAAF IS VERLOOT, JOELLE SCHAAFT BINNENKORT ZELF DE VLOKKEN VOOR OP BROOD.

Hoppa, terwijl mijn mailbox volstroomt met mensen die de Familiequiz willen winnen, gaan we gewoon verder met de alternatieve SinterMargje van dit jaar: niet jullie geven elkaar cadeaus, maar ik geef dingen weg.

Doe mee en krijg nog voor 5 december een leuk pakje in de bus!

IMG_20181028_130719_188

Vandaag verloot ik iets wat volgens het Volkskrant Magazine valt onder “mooie spullen”. Zelf vind ik ‘m vooral leuk. Er ligt er namelijk ook eentje in mijn eigen besteklade. Kijk dan, wat een leuk en lekker cadeautje is dit.

20181124_120745

Natuurlijk krijg je van mij niet alleen de chocoschaaf, maar ook een reep chocolade van Tony’s Chocolonely. Ik kocht namelijk een fijne voorraad vorige week.

Je weet hoe het werkt. Toch? Vul het winformulier in ( je reactie komt dan niet online, maar wel in mijn mailbox. Vergeet niet je mailadres door te geven, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt. En vermeld ook even dat het om de chocoschaaf gaat. Anders win je straks de familiequiz (ook leuk!) van de vorige winactie, want die actie loopt ook nog). Je kunt ook gewoon een reactie achterlaten op deze blogpost, onder dit bericht dus. Je loot dan ook mee (en die reactie is wel online te lezen).

Invulformulier

Fijn weekend allemaal! Met of zonder chocolade

3 thoughts on “Sintermargje 2018 winactie 2!”

  1. De vrouwen hier in huis (mijn dochter en ik) zijn gek op chocolade (tja…, daar zijn wij natuurlijk vrouwen voor. hi, hi).
    Daarom komt een chocoschaaf wel heel goed van pas.

  2. Chocola en leesvoer vind ik een fijne combi. Dus ik wil graag zo’n schaaf winnen om straks een beschuitje choco te eten als ik lees. šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *