SinterMargje, the comeback! ;-)

Update 26-11: er doen dit jaar al 63 bloglezers mee! Zo leuk!!!

Vorig jaar beloofde ik: in november 2017 gaan we het gewoon WEL weer doen. En wat denk je? Dat is NU! 😉

Dus hierbij mijn SinterMargje blog:

Kom maar door met jullie aanmeldingen. Ik heb wel zin in een portie vrolijkheid in mijn mailbox.

blogfoto Sintermargje logo

SinterMargje gaat beginnen. Met of zonder Zwarte Pieten. Iedereen is welkom.

Ooit heette SinterMargje gewoon het Grote VOL-lootjesfeestje, maar het werd al gauw door lezers en deelnemers verbasterd tot SinterMargje. Toen het van Vrouwonline (VOL) verhuisd is naar Margje.nu liet ik die naam natuurlijk gewoon lekker zo. Ook al speel niet alleen ik bij deze actie voor Sinterklaas, maar jullie ook (als je meedoet tenminste). Ik word echt elk jaar weer vrolijk van al jullie reacties en kijk er ook dit jaar weer naar uit weer alles te regelen voor dit SIELPPE-spektakel (Stuur Iemand Een Leuk Pakje Per Post Evenement – spektakel).

Hoe werkt SinterMargje? Heel simpel, hier komt de “handreiking”:

– Je mailt voor 25 november je naam en adres naar Groeneolifant@live.com (Let op: Zet in de onderwerpregel even SinterMargje en je eigen naam!!)

– Uiterlijk 26 november mail ik jou dan een naam en adres van een andere deelnemer. (Maar ik loot voor de vroege vogels ook al in een  eerdere ronde, namelijk op 13 november, zodat iedereen redelijk snel antwoord krijgt en je als vroege aanmelder wat meer tijd voor alles hebt).

– Jij stuurt dan voor 5 december een pakje/postpakketje/cadeautje/verrassingspakketje naar die andere deelnemer waarvan ik jou het adres heb gemaild. Dat mag met of zonder gedicht en ook met of zonder jouw naam erbij. Wat jij wilt!

– Iemand anders krijgt jouw naam en adres en stuurt jou iets. Dus jij stuurt iets naar iemand, en krijgt van iemand anders ook weer leuke post.

Makkelijker dan dit kunnen we het niet maken.

Verder zijn er geen regels. Jij stuurt iets naar de een en een ander stuurt jou weer wat. Dat is alles 🙂

Ik bepaal geen budget, het mag dus met en zonder gedicht, het mag groot of klein zijn, veel of weinig (ik kan niet kijken in jouw portemonnee tenslotte), zelfgemaakt of zelfgekocht, als het maar voor 5 december wordt verstuurd.

Meedoen? Heel graag! Des te meer post er verstuurd gaat worden, des te leuker het wordt. Maar doe vooral mee omdat je het leuk vindt om te geven, om een ander, een onbekende, blij te maken. Om de pret van het versturen van iets leuks naar iemand die net als jij iemand blij wil maken.

 

Vragen? Stel ze gerust. Geen vragen; mail me dan meteen op Groeneolifant@live.com, dan doe je mee met SinterMargje. Ik heb er nu al zin in.

Net als vorig jaar stuur ik zelf elke 25e aanmelder ook iets per post. Om het nog leuker te maken dan het al is! 🙂Want ik hartje dus echt heel erg leuke post!!!!

14 thoughts on “SinterMargje, the comeback! ;-)”

  1. Leuk, het wordt nu echt ‘einde van het jaar’, wintertijd, sinterklaas, pepernoten en de hele Action stond ook al weer vol met kersballen. Helaas heb ik de nazomer nog een beetje in mijn hoofd, inclusief zomerjas. Koud, koud, vandaag. Toch maar de winterjas van zolder halen en nu maar hopen dat postnl binnenkort niet gaat staken (zoals in de krant stond).

    Zo sneu voor iedereen die verlangend naar de brievenbus kijkt omdat de bestelde kado’s niet op tijd willen komen. De door mij bestelde Dvd vorig jaar voor mijn ‘lootje’ kwam na Sinterklaas aan. Wel met een tegoedbon maar toch jammer want ik moest last minute nog een andere list bedenken.

  2. Ow, leuk weer Sintermargje. Helaas gaat het me dit jaar niet lukken mee te doen, heb iets teveel omhanden met verhuizing voor de boeg, dus hopelijk volgend jaar weer. Iedereen die meedoet veel plezier gewenst!

  3. Ik zag gisteren dat mijn email niet overkomen is. Kennelijk heb ik wat fout gedaan (emailadres intypen in telefoon gaat me niet altijd goed af 🙁 ) maar ik wil wél meedoen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *