Terug naar school

De komende weken ga ik elke dinsdag weer naar school. De Hanzehogeschool in Groningen. De stad waar ik van 1988 tot 1995 woonde en studeerde. Waar ik toen stages liep, bijbaantjes had en oppasgezinnen. En waar ik ondertussen al jaren niet meer ben geweest. Laat staan in de collegebanken zat.

Stiekem ben ik een beetje ongerust. Ga ik het wel volhouden om van negen tot half vijf lessen te volgen? Gaat mijn brein het allemaal volgen? Zal ik de oudste deelnemer van deze leergang zijn?

Morgenavond weet ik of mijn tijdelijke studentenleven me een beetje bevalt. Gelukkig betaalt mijn werkgever dit alles, bouw ik tenmiste geen nieuwe studieschuld op!

3 thoughts on “Terug naar school”

  1. Succes Margje! Het kan best heel intensief zijn, een opleiding naast je werk. Maar ik hoop dat je er de vruchten van kunt plukken! Het is namelijk ook ontzettend leuk om weer nieuwe dingen te leren en op een andere manier bezig te zijn.

  2. Hi Margje, wat leuk dat je weer blogt! Ik heb eerst maar even weer „bij“ gelezen…
    Liefs, janine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *