The Voice senior

Op twitter werd gemopperd. Dat het nooit ophoudt. Niet vanzelf. Want nu komt er, na The Voice Junior, ook een The Voice Senior.

Zelf hoop ik dat het een enorm succes is. Daarmee wordt de kans dat er ooit een Wie is de Mol Senior op de buis komt (waarin De Mol zelf ook niet meer weet dat ie de mol was) of dat er eindelijk een een Expeditie Robinson Senior versie wordt gemaakt alleen maar groter (zodat ik over een jaar of tien misschien ook eens kans maak mee te gaan naar zo’n onbewoond eiland omdat de testen in die senior versie vast geen hardloopwedstrijden of krachtmetingen meer zullen zijn, maar bijvoorbeeld volksdansen tot je er bij neervalt, bridgewedstrijden, een survivalversie van Het Boodschappenspel van omroep Max of een aangepaste vorm van 2 voor 12 of Met het mes op tafel. Ik hoop dan vooral op vragen over theater, boeken, het songfestival of koken).

The voice senior dus. Ik ging meteen eens kijken wat de aanmeldcriteria waren. Ha, minimaal 60 jaar. Ik werd meteen een stuk vrolijker. Kijk, ik ben nog minstens 12 jaar verwijderd van mijn seniorschap! Twaalf jaar waarin ik zanglessen kan nemen, alle seizoenen van Wie is de Mol terug kan kijken en me kan trainen in het boodschappenspel, kan leren bridgen en kan oefenen in het bluffen voor ik mijn mes op tafel leg. Heerlijk, ik heb er zin in.

Wij senioren-to-be zijn de next generation. Ga ik nu vast formats bedenken voor Het senior songfestival, Senior boer zoekt senior vrouw, Heel senior Holland bakt, Het Blok senior, Dance dance dance senior. Hmmmm, wacht, daar mogen allemaal al senioren aan mee doen zeker? En het stikt ook al van de senioren in We zijn er bijna, De wereld rond met 80jarigen, Hotel Romantiek en Bed & Breakfast. De seniorendoelgroep neemt de t.v.-wereld stiekem dus al over. Misschien moet ik dan toch maar op zoek naar een andere doelgroep. The Voice Baby’s, zou dat iets zijn? šŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *