So You Think You Can Pretpark?

Doorgaans hebben mijn kinderen niet zo veel aan al mijn geblog. Het levert hen niets op bedoel ik, behalve dan een vrolijke moeder, want bloggen is zeg maar echt mijn ding.

Maar deze keer hadden ze mazzel. Ik mocht namelijk voor de rubriek Margje’s Mening een advertorialblog schrijven voor Avonturenpark Hellendoorn. En als je gaat schrijven over Hellendoorn, dan mag je natuurlijk eerst een dagje langskomen om het Avonturenpark te ervaren èn is het wel handig om wat kinderen mee te nemen als mede-testers. Oudste had pech bij dit mazzeltje; die kon op de testzondag niet mee omdat ze al een feestje in haar agenda had staan. Jongste was meteen enthousiast. Zeg “Pretpark!” en hij staat om 7 uur ’s ochtends aangekleed en al naast zijn bed. Zelf ben ik iets minder een ochtendmens, dus vertrokken we op  zondagochtend om half tien. Ik vind dat nog steeds vroeg 😉
(Lees door, zie leuke foto’s en ontdek hoe je vrijkaarten kunt winnen!!)

Om het nog leuker te maken gingen buurvriend Huyb en zijn dochters  mee. Die dochters zijn kind aan huis hier (en onze kinderen daar), dus vormden we samen een prima instant testgezinnetje. Nog handiger was dat Huyb een auto heeft en een rijbewijs en de weg wist naar Avonturenpark Hellendoorn. Al in de auto begon de lol, met hardzingende kinderen op de achterbank die om het kwartier vroegen of we er al waren. Gelukkig waren we er na een uur ook echt!

image

Jongste begroette enthousiast de mascotte die ons stond op te wachten en daarna renden de kinderen het park in.

image

image

Hierna begon onze dag met het thema SO YOU THINK YOU CAN PRETPARK? pas goed.

Avonturenpark Hellendoorn bleek een feestje. Stiekem voel ik me altijd gelijk weer een kind zodra ik een pretpark instap. Ik vind al die dingen als wildwaterbanen en zweefmolens echt leuk. Lang geleden was ik als kind ook als eens in het avonturenpark geweest, ik kon mij nog vaag de waterbaan met ronde bootjes herinneren. Nu liep ik hier rond zoals mijn ouders daar toen met mij hadden rondgelopen. Toch voelde het als de eerste keer. Het park verraste me positief. Ik ontdekte al snel dat het park niet te groot was (lekker overzichtelijk!), maar wel veel attracties had (leuk voor kleintjes, maar ook nog interessant genoeg nog voor pubers!). Onze kinderen mochten bijna overal zonder begeleiding in. Alleen bij de Rioolrat, een achtbaan in het donker, moest ik met het jongste buurvriendinnetje mee in het wagentje, omdat ze niet in haar eentje mocht (en ook niet durfde). De wachtrijen bij alle attracties waren erg kort. Soms konden we direct doorlopen en als we wel moesten wachten, duurde dat vaak maar een paar minuten. Prima te doen dus. Sommige attracties deden we daarom gewoon lekker drie keer achterelkaar aan. “Nog een keer? Nog een keer!” We zagen een speeltuin vol klauter- en klimtoestellen, een peuter- en kleuterparkje vol attracties voor de kleintjes, maar ook ‘enge’ dingen als een piratenschip, een bank die over de kop gaat en schuitjes die zo snel ronddraaien dat je er al duizelig van wordt als je er alleen maar naar kijkt. Ik werd zelf helemaal vrolijk van al deze attracties tussen het groen. Maar vandaag bestond de jury vooral uit de kinderen. Jongste en de buurmeiden waren de SYTYCP-jury. Dit groepje met daarin een achtjarige, negenjarige en tienjarige zou vandaag proberen zoveel mogelijk attracties te testen. Zodat mijn lezers met kinderen in soortgelijke leeftijden zouden weten hoe leuk een dagje Avonturenpark Hellendoorn wel of niet zou zijn.

Het allerallerallerallerleukste was volgens Jongste en jongste buurvriendin de achtbaan. Deze “Tornado'”  kreeg van hen, op een schaal van 1 tot 10, een 10++ en een 11+ 🙂

image

image

image

Hieronder de eerlijke mening van deze kinderjury. Het Avonturenpark Hellendoorn wordt door hen beoordeeld met een:

image

Gefeliciteerd Avonturenpark Hellendoorn! Met een 9++ mogen jullie door naar de volgende ronde!

Speciale aandacht vragen we in dit “So you think you can pretpark?” – blogje even voor het geheel nieuwe gedeelte van Avonturenpark Hellendoorn. Het kleurrijke Aquaventura is een waterglijbaanpretparkje op zich (en let op; je moet hier ook extra voor betalen als je er gebruik van wilt maken, maar als het mooi en warm weer is dan wil je dat echt wel!) met supervrolijke lange waterglijbanen. De kinderen wisten niet hoe ze snel ze hun meegebrachte zwemkleding aan moesten trekken om alle glijbanen uit te proberen. Voor niet meeglijdende ouders staan er strandstoelen met prima uitzicht op alle glijbanen. Maar meeglijden mag ook. Whoeoeoeoehaaaa!

Ik bleef kijken aan de kant, niet omdat ik niet in badpak wilde ofzo, maar omdat ik echt niet tegen die gesloten waterglijbanen kan. Daar word ik claustrofobisch van. Brrrrrr! Dus liet ik de in het park gekochte thermobeker nog maar eens vullen met thee en genoot van het enthousiasme van de kinderen (dat van die beker is trouwens briljant! Je koopt een thermosbeker voor zes euro en kunt die dan de hele dag bij alle horeca (restaurant en kioskjes)  steeds gratis vullen met koffie of thee!).

image

Op de terugweg was het eerst een kwartiertje nog luidruchtig op de achterbank. De kinderen bespraken de attracties en glijbanen en wat nou wel of niet het leukste was geweest. Maar langzamerhand werd het steeds rustiger achterin de auto. Alleen de vraag “Willen jullie nog wel eens terug naar Avonturenpark Hellendoorn” zorgde, toen we thuis de straat weer inreden, nog voor een luid gejuich. Zouden we Avonturen Hellendoorn niet kunnen overtuigen voor een tweede seizoen “So you think you can pretpark?”  😉

Zin gekregen in een dagje Avonturenpark Hellendoorn

? Ik mag 3X4 toegangskaarten weggeven! Deze kaarten zijn voor zowel het Avonturenpark als Aquaventura, dus als je wint niet vergeten je zwembroek mee te nemen 😉

Laat een reactie achter via het reactieformulier of reageer op dit blogje. Op 10 augustus maak ik de winnaar bekend. Iedereen die een reactie achterlaat op dit blog of via reactieformulier maakt kans. Als je daarnaast ook nog eens mijn Facebookpagina liked (Klik HIER), maak je dubbel kans!

UPDATE; de vrijkaarten zijn verloot. HIER vind je de winnaars!

Meer info over het door de kinderen met een 9++ beoordeelde Avonturenpark Hellendoorn vind je HIER In de zomer zijn er ook nog allerlei shows; die vind je HIER

232 thoughts on “So You Think You Can Pretpark?”

   1. Wat is het leuk om deze blok te lezen. Net zoals de andere die ik ook stiekem al heb gelezen 🙂 het lijkt mij ook erg leuk om dit pretpark uit te testen 🙂 groetjes emily

  1. Ik heb twee kleinkinderen die dit het einde zullen vinden.
   Ziet er goed uit en soms ook spannend.
   Klasse.

  2. Wat een,mooi verhaal.. Ik wil heel graag testen met onze kinderen. Lisette heeft meerdere handicaps en het is nu rustig qua ziekenhuis opnames. Nu gaan we vele dingen,doen.. Hellendoorn vind ze erg,leuk. Daar zijn we 4 jaar geleden geweest. We willen nu weer naar Hellendoorn, maar hopen op winnende kaarten.. Ik ga dan ook zo’n blog schrijven als ik win.. Ik ga duimen… Jij succes om mensen te kiezen..

  3. Wat leuk! En voor jong en oud dus en mét een zwemparadijs!?! Wij zijn enthousiast! Mijn 3 – jarige dochter kan zich hier werk vermaken…haar ouders ook :)))

  4. Graag zou ik met mijn 4 neefjes een keer naar dit park gaan. Wil graag een keer een dagje met ze uit, maar vind het erg kostbaar om als alleenstaande de entree voor 5 personen te betalen. Als ik zou winnen hoef ik niet te kiezen wie ik mee zou nemen, maar kunnen ze alle vier mee en krijg ik geen scheve gezichten.

  5. Dit lijkt me helemaal geweldig. Kan me niet herinneren hier ooit geweest te zijn of het moet als klein kind zijn, wat ik betwijfel. Ik zou een paar kids hier heel erg blij mee maken.
   Ik ga duimen

  6. zou dit graag willen uitproberen. mijn dochter van 8 heeft na haar hart operatie niks kunnen of mogen doen en finacieel red ik dat niet. zou haar dit wel heel graag cadeau willen doen

  7. Wat een leuke blog . Zo herkenbaar .mijn kinderen zijn ook dol op pretpark en wij zouden het super vinden om ze in de laatste week van hun vakantie nog een keer te verrassen met een dagje helendoorn

  8. Ha Margje,
   Na het lezen van je blog ben ik helemaal enthousiast geworden. Ook al die glijbanen lijkt mij helemaal geweldig. Ik heb 4 dochters waaronder 3 tieners en ik zou het super leuk vinden om met hen daar een dagje naar toe te gaan!Ik hoop van je te horen en bedankt voor je leuke blog!

  9. Leuke test zeg….Hellendoorn staat al even op ons verlanglijstje. …het is vaak lastig om een park te vinden dat geschikt is voor 1 van 9 en 1 van 5. We doen graag mee

  10. Klinkt geweldig dit pretpark. Mijn zoontje van net 7 en zijn vriendje zijn voor. Met haast zijn zwemdiploma op zak is dit wel heel stoer. Eind deze maand afzwemmen zou een top cadeautje zijn . Wij gaan duimen

   Margriet

 1. leuk blogje en komt heel goed uit! we komen binnenkort op vakantie in Nederland en ben een beetje aan t kijken wat we kunnen gaan doen,Hellendoorn had ik ook al gekeken en krijg na t lezen ook meteem zin om te gaan!

 2. Hoi, erg leuk geschreven 🙂 Mijn eerste blog dat ik van je lees, maar ik ga de rest zeker ook lezen. Mijn kinderen willen heel graag naar een pretpark, maar ik zie er nogal tegenop om als alleenstaande moeder alleen met drie kinderen te gaan. Als ik je blog echter lees moet dat in Hellendoorn goed te doen zijn. Leuk!

 3. Je hebt jullie dagje Hellendoorn heerlijk beschreven :-)Je zou er meteen zin in krijgen.Ik weet niet of het mag maar ik zou die kaarten aan mijn zus geven die dan samen met haar dochter en 2 kleinkinderen konden gaan. Ze heeft het niet zo breed en dit zou een schitterend uitje zijn!

 4. Superleuk!!!
  Ben denk ik al 20 jaar niet meer in Hellendoorn geweest, krijg nu wel heel veel zin om heen te gaan!

 5. o wat leuk. Ook wel wat voor mijn zoontje. Ben er zelf al in geen jaren meer geweest. ding graag mee 🙂

 6. Wat een leuke blog! Ik heb goede herinneringen aan Hellendoorn, als kind ging ik er wel eens heen op schoolreisje. Zou er graag nog eens naar toe gaan met mijn eigen gezin, dus ik ding graag mee naar de gratis kaarten!

 7. Wat een leuk blog en wat klinkt het park leuk!!
  Zou graag winnen, voldoende kandidaatjes in mijn omgeving!

  Hebben jullie een fijne vakantie?? Ik hoop het!
  Lieve groet, Martine

 8. Heerlijk! Wat een gezellig en vrolijk verhaal 🙂 Daar word ik erg blij van… en een 9++ dat is niet mis! Ik zou er graag heen gaan en kijken of ik het kan verhogen naar een 9+++ 🙂 Duimen maar! Fijne dag. Groetjes, Corinne.

 9. Goedemorgen, graag maak ik kans op de toegangskaartjes. Het is echt eeuwen geleden dat ik in een pretpark ben geweest en ik zou dan graag gaan met m’n kleine, grote vriend van 5, m’n neefje Finn. Deze kleine dare-devil durft vast veel meer dan zijn tante haha Ben benieuwd! Groeten, Stefanie.

 10. Ik ding ook graag mee naar de prijs. Leuke blog van volgens mij superleuk park (die waterglijbanen, wat gaaf!) Ben er zelf nog nooit geweest maar doe natuurlijk vooral mee voor zoon van 10 en zijn vriendje ;).

 11. Ik loot graag mee, klinkt echt super leuk. Ooit ben ik er geweest, maar dat was nog zonder man en kinderen.

  1. Ik wil heel graag mee doen en hoop dan ook dat ik de kaartjes mag winnen
   Ik heb een zoon die heel ernstig geestelijk ziek is en bij de ggz loopt hij heeft voor een aantal jaren een relatie gehad met een turks meisje en daar ui is een lieve kleindochter geboren nu 11 jaar oud ,mijn zoon heeft als extra op zijn wwb alleen zijn vakantie centjes ,
   En hij wil heel graag met zijn dochter naar een pretpark toe maar de moeder van het kind staat niet toe op geen enkele wijze dat hij ooit alleen met zijn dochter ergens naar toe zou kunnen gaan wij als zijn ouders moeten er ten alle tijden bij zijn dit brengt dan extra hoge kosten met zich mee dus ik hoop echt dat we dit winnen het scheelt althans voor onze zoon best heel veel bedankt voor het mogen mee doen gr alieda

 12. Jaaa graag. Dat wij er vorig jaar waren was het water gedeelte nog niet klaar maar we hebben ons toen ook al zo super vermaakt. Echt een aanrader. Voor ons wel iets langer dan dat uurtje rijden maar we hebben het er voor over.

 13. Ziet er heel leuk uit voor een gezellig gezinsuitje, zelf ooit in mijn jeugd met een schoolreisje geweest, maar met de kinderen nog nooit.

 14. Wat leuk om jouw recensie te lezen, daar word je gewoon enthousiast van. Mijn kinderen willen niets liever dan achtbanen en glijbanen (al tijden zijn dat bij ons werkwoorden). En dat van die thermosbeker spreekt mij het meest aan (zeer grote koffieleut). En nu hopen op een beetje geluk…..

 15. Vroeger ging ik als kind elk jaar naar Hellendoorn toe. Dat was altijd dolle pret.
  Nu mijn kinderen groot genoeg zijn, wil ik hun ook graag kennis laten maken met Avonturenpark Hellendoorn.
  En zelf ben ik heel nieuwsgierig hoe het park nu is met het waterpark erbij!
  Als we deze kaarten mogen winnen, zal dit vast en zeker een gegarandeerd succes zijn.

 16. Hoi. Mijn meiden zijn dol op pretparken. Mijn zoontje heeft er nog geen ervaring mee want hij is nog maar 10 maand. Mijn dochters zijn 9 en 12 jaar en zouden er heel graag heen willen gaan!

 17. Hee Margje, wat een topverslag over dit pretpark. Rem en ik hadden al aan het begin van de vakantie een dat in augustus vastgezet in de agenda, zo van:”DAN gaan we naar een pretpark met Fenna!” Waren er nog niet uit welke, maarre… deze klinkt wel als ERG leuk

 18. Krijg gewoon zin in dat park door jouw blogje, maar ik denk dat mijn kinderen er echt te oud voor zijn…. Hoewel, met al die glijbanen.. Volgens mij maken ze daar al graag een dag mee vol 😉

 19. Wat superleuk geschreven. Vroeger ben ik een aantal keer met mijn ouders, broer en zus in hellendoorn geweest. Ik zou het graag nog een keer bezoeken maar dan nu met mijn dochters en man 🙂

 20. Geweldig!!
  Wat een leuke blog om te lezen. Je krijgt spontaan zin om zelf naar hellendoorn re gaan! Ook ik ben er s klein meisje met mijn ouders geweest en wil nu zeker ook nog een X met mijn kinderen heen. Leuk!!

 21. Hoi Margje,

  Onze zoon kan geen genoeg krijgen van de kermis én pretparken. Hij is pas 6 jaar maar een stuk dapperder dan z’n moeder ;-). Hoe hoger, sneller en wilder de attracties, hoe beter.
  Z’n zusje van 4 doet niet onder voor haar broer maar die is vanwege haar lengte nog niet overal groot genoeg voor.

  Met nog vier weken vakantie voor de boeg, stond een dagje Hellendoorn al gepland in onze agenda. Met gratis kaarten voor ons vijven (onze jongste hoeft waarschijnlijk nog geen entree te betalen) zou zo’n dagje uit nóg fantastischer zijn.

  Wij doen dus graag mee aan de winactie!

  Groetjes, Elske

 22. Leuk om te lezen! Zat te twijfelen of het wel leuk was voor kleinere kinderen maar dat zit wel goed dus. Leuk voor onze vakantie op dr Veluwe straks!

 23. Ziet er super uit! Lijkt me leuk om met mijn gezin van te genieten. Leuk verjaardagscadeau voor me op 31 juli 🙂

 24. Leuk! De laatste keer dat ik er was is al weer even geleden. Toen hadden we slecht weer, maar we hebben ons er prima vermaakt 🙂

 25. Erg enthousiast geschreven stukje, het maakt mij ook gelijk enthousiast om naar het park te willen gaan. Helaas is het er bij ons nog niet toe gekomen om er heen te gaan, hopelijk komt het vlug op onze uitjes agenda te staan.

 26. Mag ik ook meedoen? Als ik de gelukkige ben dan maak ik m’n buren weer gelukkig, blijft het toch een beetje in de wijk. Mijn man en kinderen zijn namelijk al geweest 🙂

 27. Hele leuke blog om te lezen!
  We maken ook graag kans op kaarten
  We zijn nog nooit in Hellendoorn geweest en onze vakantie komt eraan
  En dan zou het toch erg leuk zijn om toch nog een dagje weg te kunnen
  Liefs, Dana

 28. Door jouw stukje heb ik zin om naartoe te gaan met mijn gezin. Lijkt echt leuk om mijn zoon te mogen verrassen.

 29. Hallo Margje,

  Wat kun jij pakkend en superleuk schrijven!
  Over een paar weken krijgen wij onze kleinkinderen 10 dagen te logeren.
  Drie tegelijk en wat lijkt het mij leuk om samen met ze naar Hellendoorn te gaan om daar ons net zo te verbazen en te genieten van alles!
  Zomaar zo leuk!

 30. Mijn puberdochter van 12 zou graag de kaartjes willen winnen om samen met haar vriendinnen te gaan! Is alweer een poos geleden dat ze in Hellendoorn is geweest en het glijbanenpark is ze nooit geweest!

 31. Wat een leuke blog. Lekker enthousiast. Krijg gelijk zin om mijn neefje en nichtjes hier ook mee naar toe te nemen. Dus wie weet krijgen we de kans om daar net zo enthousiast als jullie daar rond te lopen en uit te testen welke attractie het leukste is!

 32. Dat ziet eruit als een onvergetelijke dag! Wij zijn er nog nooit geweest, maar onze twee zoontjes zouden erg graag een keer gaan, dus ik doe mee… wie weet hebben wij binnekort ook zo`n leuke dag!

 33. Je hebt altijd van die geluksvogels,
  helaas val ik altijd onder de pechvogels.
  Ik win nooit wat,
  hierbij wens ik in ieder geval de winnaars PROFICIAT!!!!

 34. Het klinkt heerlijk zo’n dagje uit met dit supergave verslag! Leuk geschreven ook – complimenten!
  Wij doen graag mee om kaarten te winnen. Onze kinderen zijn nu groot genoeg om naar pretparken te gaan. Ze mogen nu ook echt in attracties. Zelf ben ik een jaar of 15 voor het laatst in Hellendoorn geweest, ik zou het stiekem zelf ook wel leuk vinden om weer eens heen te gaan!
  En (niet geheel onbelangrijk) we hoeven er niet uren voor in de auto te zitten….

 35. het zag er een hele leuke maar vooral PRETparkerige dag uit.
  Zelf zijn wij er nog niet geweest dus ik kan niet Jaa die is inderdaad leuk zeggen maar wie weet komt dat nog.
  wij laten echter onze pret niet bederven en genieten hoe dan ook van de glijbaan in ons mini zwembadje ookal ziet die op de foto er VEEL leuker uit. Splasch!

 36. Hellendoorn staat al een tijdje op ons ( gezin met 3 kinderen) lijstje om eens naar toe te gaan. Helaas door dubbele hypotheeklasten en alles wat daarbij komt kijken die nu al sinds april 2011 duurt, géén extra geld over voor uitjes. Zijn elke maand blij als we alle rekeningen kunnen betalen en geld overhouden voor boodschappen! Van het vakantiegeld moeten we de dubbele WOZ rekeningen betalen, Kerstgratificatie gaat op aan waterschap belastingen en afrekeningen van gas, licht en water. Dit zou een mooie oplossing voor ons zijn om ook eens naar Hellendoorn te kunnen, want voor de jongste hoeven we nog geen entree te betalen. Hoop zo dat we winnen, zodat de oudste 2 na de schoolvakantie ook eens kunnen vertellen dat ze ergens zijn geweest. Ik ga heel hard duimen…..

 37. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk. Wat een heerlijk verhaal om te lezen. Genieten met een hoofdletter G. Dat is wat jullie gedaan hebben en wat wij als gezin ook dolgraag zouden willen doen. De zweefmolen, de wildwaterbaan, en natuurlijk ook het aquapark…. we zouden het allemaal willen uitproberen. En hopelijk komen we met net zo’n enthousiast verhaal thuis.

 38. Hier drie enthousiaste kinderen die heel graag een keer een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn willen. Van de foto’s van je blog worden ze al helemaal blij!

 39. Nou dit is iets van “don’t try this at home” daarom maak ik graag kans om het op locatie te gaan beleven.

 40. Mijn zoontje vindt het artikel helemaal niet leuk om te lezen,
  Veel te veel tekst,
  hij wil het zelf gaan beleven!!!!!!!
  Het is wel een eindje rijden,
  Maar de rest van ons gezin staat er ook voor open,
  Dus met 4 gratis tickets zou je ons echt verblijden!!

 41. Iedereen om me heen gaat op vakantie – ik blijf thuis… Naar een pretpark gaan zou natuurlijk enorm gaaf zijn!

 42. Ik zou graag even een dagje hier naar toe willen vooral nu ik in een moeilijke tijd zit ben ik wel erg toe aan wat ontspanning.

 43. Wat een leuk verhaal!! Ik krijg helemaal zin om met mijn man en kids naar dit avonturen
  park toe te gaan! Lekker met het gezin weg en lol hebben samen!!! Ik doe graag mee…

 44. Wat ontzettend leuk! Hiermee zou ik mijn vriend graag verrassen zodra hij weer opgeknapt is van zijn operatie 😀

 45. Leuk verhaal heb je geschreven. Nu willen wij ook wel testen, we zijn nog nooit naar dit pretpark geweest.

 46. Heerlijk met mijn kleinkinderen een dagje naar Hellendoorn, ja, dat wil ik wel.
  Dat wordt vast een heel gezellige dag.
  Ik ga duimen voor de uitslag.

 47. Het lezen van je blog bring back good memories. Vorig jaar ben ik met mijn gezin in Hellendoorn geweest toen we daar op vakantie waren. Aquqventura was toen ook al open en zag er geweldig uit. Maar het was die dag zoooo koud dat alleen mijn man en oudste dochter het aandurfden om van de waterglijbanen af te gaan. Klappertandend en rillend van de kou kwamen ze terug. En ik….had toch wel spijt dat ik met mijn jongste dochter niet was gegaan. Dus je begrijpt..ik hoop zo dat ik nog een kans krijg! Ik ga heel hard duimen!

 48. Met veel vermaak heb ik je blog weer gelezen. En net als jij dnek ik nu wel eens in een pretpark, goh zo liepen mijn ouders er vroeger ook zo bij met mij en mijn broertje.
  Park Hellendoorn hebben mijn dochtertjes nog niet gezien dus het lijkt me heerlijk om daar eens heen te gaan!

 49. Gezellig verhaal; nu wil ik daar ook wel eens een dagje heen 🙂 Gr. Melissa (FB geliked: melissa.vanstipdonkmaas)

 50. Ik ben altijd net een klein kind als ik met mijn kinderen het park op kom.
  Samen snel de kaart bestuderen en dan (het liefst rennend) naar de atracties.
  En wat vind ik het erg als de meneer of mevrouw zegt: u bent toch echt te groot voor deze attractie.

 51. Wat een onwijs leuke blog! Ik krijg er helemaal zin van om ook te gaan. Ik maak dus graag kans op de toegangskaarten 🙂

 52. Wow wat een enerverende avonturen in avonturenpark Hellendoorn. Dat gun ik mijn kindjes ook van harte!

 53. Sinds het aquagebeuren zitten de kids mij al aan mijn hoofd te zeuren dat ze er echt een keer heen moeten. Als ik het zo lees is dat zeker een goed idee! Het klinkt allemaal wel heel leuk en heel spannend. Ik waag dus graag een gokje!

 54. Een pretpark in Nederland en ik ben er nog nooit geweest. Zo dicht bij eigenlijk maar toch ook weer een heel eind. Zou graag met de kinderen er heen gaan. Hopelijk wordt het dan een leuke dag maar gezien de score die ze krijgen komt dat wel goed denk ik. Ik ga duimen in de hoop dat we in augustus goed nieuws krijgen en we af kunnen reizen.

 55. Wat super leuk geschreven!! Krijg er meteen ook super veel zin in!! 😀 Dat het ook voor kleintjes leuk zou zijn had ik nooit verwacht! Met eentje van 6 en 1,5 is dat bij veel uitjes toch vaak beetje moeilijk vind ik. Maar hier is voor iedere leeftijd wat leuks te doen (ook voor 29 jarige mama’s 😉 ) en dat is helemaal geweldig! De koffiekan kopen en hele dag opnieuw mogen vullen vindt ik ook helemaal super bedacht! Mijn vriend is echt een koffieleut maar dat kan best nog wel oplopen als je een dagje erop uit bent. Houden we nog wat geld over voor wat lekkers 😉 Omdat wij al paar jaar niet op vakantie zijn geweest (7 jaar) moeten wij het echt hebben van dagjes weg in Nederland. Wij zouden echt super, super, super blij zijn met deze kaartjes!!!

 56. Wij willen al ontzettend lang graag naar Hellendoorn, maar door dat de benzinekosten zo hoog zijn is dat er helaas nog niet van gekomen. Zullen wij deze tickets winnen en als nog heen kunnen gaan?

 57. Jippie ! Graag zou ik mijn 4 neefjes en nichtjes mee willen nemen naar Hellendoorn. Dat ik dan mijn eigen kaartje moet kopen neem ik op de koop toe LOL

 58. .. kijk.. dat is weer eens iets anders dan als grootouders de kinderen en kleinkinderen te bezoeken op een bungalowpark.. ZELF de kleinkinderen trakteren op een dagje Hellendoorn

 59. Mijn twee meiden willen dolgraag naar hellendoorn. Ze zagen het waterpark op de foto’s. Willen er dolgraag naartoe. De attracties zouden ze dolgraag allemaal willen ontdekken

 60. O wat een leuk verhaal en wij willen met 3 pretparkbeesten ook graag de 9+ meemaken.
  We zijn er nog nooit geweest.

 61. Ik zou de kaarten willen winnen voor een alleenstaande moeder die in de bijstand zit zodat we haar en haar zoontje van bijna 9 een gezellig dagje uit kunnen geven. Wij zullen dan zelf zorgen voor vervoer en de rest van de kosten zodat haar zoontje ook eens
  iets leuks kan vertellen na de vakantie op school

 62. Het lijkt mij geweldig om onze vakantie mee af te sluiten. Het afgelopen jaar was voor onze dochter op school een enorme strijd, maar door te blijven vechten is ze alsnog over, zonder taken of bv voorwaardelijk over. Ik ben heel erg trots op haar!

 63. Wat zou het fantastisch zijn als ik deze kaartjes kan geven aan een lieve vrouw met kinderen in het asielzoekerscentrum. Vooral in deze vakantietijd!

 64. Geweldig verhaal waarin feiten en gevoelens mooi verwoord worden.
  Een leuke story dat enthousiasme en een top dag uitstraalt!
  Daardoor worden wij ook nieuwsgierig om een dagje Hellendoorn en Aquaventura te beleven!
  Onze waterratten zijn ook dol op glijbanen en water, dus de ultieme testers 😉

 65. Mijn dochter Wendy van 12 en ik hebben er verschrikkelijk veel zin in gekregen! Nemen we nog een vriendin met dochter gezellig mee. Groetjes Margje!

 66. Hoi Margje!!!

  Dat heb je niet slecht gedaan, zo’n heerlijk dagje uit naar Pretpark Hellendoorn. En als ik je blog lees, is er geen reden om niet te gaan. Dus ik wil ook wel zo’n heerlijk dagje Hellendoorn met mijn kids. Op vakantie gaan zit er niet aan, dagjes uit zijn tegenwoordig ook aan de prijzige kant. Nu duimen mijn kids en ik voor 4 kaartjes voor een dagje Pretpark Hellendoorn.

 67. Zo te lezen is het goed vertoeven daar!! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar zou er graag eens kijken met mijn zoontjes

 68. Sinds kort heeft ook onze jongste haar zwemdiploma! En dat komt helemaal goed zie ik aan de foto’s die je hebt geplaatst. Wauw, wat een gezellig dagje uit zeg! Die glijbanen lokken, en wat te denken van die achtbanen. Onze kids hebben hier nu helemaal de leeftijd voor, dus dubbele pret! Waterpret is sowieso dikke pret, volop genieten en spetteren. Heerlijk als het mooi weer is. En het pretpark onveilig maken, dat zien onze kids ook vast zitten.
  Nou, wij gaan duimen met z’n vieren, en bedankt voor je leuke artikel, leuk beschreven hoe een gezellig dagje uit eruit ziet!!

 69. O ja; So You Think You Can Pretpark?

  Yesssssssssssssssssssssssssssssssssss, we can!!!!!!!!!!!
  Love it, ♥♥♥♥

 70. Een van de leukste attractieparken vind ik.
  Het waterglijbanenpark is nieuw voor mij en zou ik graag mee willen maken.

 71. Wat leuk om te lezen dat jullie zoveel plezier hebben gehad. Ik had niet verwacht dat een dagje pretpark zo leuk zou kunnen zijn! Zelfs voor de jongere kinderen!! 🙂
  Ik ben nog nooit in Hellendoorn geweest, maar nu ik zoveel verhalen hoor ben ik toch wel heel erg nieuwsgierig!
  Doordat ik je blog heb gelezen wordt ik heel erg enthousiast!
  En ik hoop dat ik samen met mijn gezin door deze reactie de vakantie leuk af kan sluiten, met een dagje Hellendoorn!

  Ps. Het verhaal op je blog heb je heel goed en duidelijk geschreven! De afbeeldingen die er tussen staan maken het heel erg leuk om het verhaal te lezen!

 72. Wat een leuk geschreven blog!!
  Via margriet.nl kwam ik hier terecht…nou dat is geen straf!

  Leuk ook deze prijs, ben er nog nooit geweest.

  Dus…ja ik maak graag kans!

  Fijn weekend!

 73. Net als alle andere jaren,
  ben ik weer hard aan het sparen.
  Voor een dagje hier en dagje daar,
  maar voor je het weet is je geld op, echt waar.
  Een dagje Hellendoorn zit er niet meer in,
  terwijl ik zo graag wil, ik heb zo’n zin.
  Dan maar meedoen met deze prijsvraag en wie o wie,
  behoor ik wel tot die drie.
  Die kaartjes wint voor vier personen,
  om een dagje Hellendoorn bij te wonen.
  Je maakt er vier personen heel blij mee,
  en zijn dan voor een hele dag dik tevree!!

 74. Graag wil ook ik deze Hellendoorn kaarten winnen voor de dochter van mijn vriendin. Ze heeft 5 kleine kinderen en is in de steek gelaten, leeft van een uitkering en probeert elke dag vrolijkheid naar haar kinderen over te brengen en dat ze moeten genieten van alles binnen de mogelijkheden. Ze heeft heel weinig en klaagt niet, maar komt nergens omdat er gewoon geen geld voor is. Dit zou een leuke dag kunnen worden voor haar en haar kinderen om nooit te vergeten. En misschien kan ik bijspringen zodat ze er toch naar toe kan.

 75. Wauw wist niet dat Hellendoorn zo leuk is geworden, ben er zeker de afgelopen 10 jaar niet meer geweest…..
  Nu maar hopen dat ik uitgeloot word……

 76. Wow, wat een leuke actie, Het waterpark lijkt ons helemaal te gek, vooral met het warme zomerweer! En ook de attracties in het pretpark willen we graag uitproberen! Nu maar hopen dat we 4 kaartjes winnen! Dat zou echt superleuk zijn.

 77. Mijn dochter van 11 heeft er al helemaal zin in, ze is gek op pretparken maar deze hebben we nog niet bezocht!

 78. Super leuk! Mijn vriend en ik krijgen zijn nichtjes (6 en 10 jaar) deze zomer nog een keer te logeren, dus dit zou een mega leuke verrassing zijn!!

 79. Wat zou ik mijn zoon en zijn gezin hier een plezier mee doen.
  Zij zitten in de schuldsanering, dus vakantie of een dagje uit zit er niet in.

 80. Ik zit te lezen samen met de kinderen, ze staan nu al te trappelen van ongeduld,
  Wat een leuke activiteiten in Hellendoorn. Daar willen we heen!!!! mam, ook als je geen prijs zou winnen,

 81. Ik ben dol op pretparken, en Hellendoorn is inderdaad een erg leuk park.
  Ik wil er graag eens naartoe samen met mijn gezin

 82. Helemaal vrolijk geworden door je leuke verslag!Ik zou Hellendoorn graag testen met mijn eigen pretpakjunkies…

 83. Wat een leuk verslag over Hellendoorn. Ik ben er het laatst geweest toen mijn kinderen nog klein waren en ik zou er nu heel graag met de kleinkinderen naar toe willen gaan. Mijn dochter krijgt volgende week vakantie dus ik zou haar graag willen verrassen en samen met haar en haar kinderen naar Hellendoorn gaan.

 84. Wat een leuk verslag!
  Wij wouden er ook graag nog even naar toe gaan en met het cijfer 9++
  Geeft dit natuurlijk helemaal een goed gevoel hihi!
  Ik maak graag kans !!

 85. Wat leuk ! Ik zou graag met mijn neefje en zijn ouders gaan. Ik ben er nog nooit geweest, maar zoals ik hier lees is het helemaal geweldig. En ik vind het altijd erg leuk om een big smile op het gezicht van mijn kleine vriend te zien. Zou helemaal geweldig zijn om er samen een leuke dag van te maken.

 86. Graag, woon al ruim 20 jaar in Twente maar hier nog nooit (sorry) geweest. Was nooit aanleiding voor maar nu wel hoor, dus graag!

 87. Super!!! Ik doe graag mee.
  De laatste keer ben ik er geweest met een schoolreisje.
  Zou het graag nog eens bekijken met mijn neefjes.
  Succes met je blog, ziet er goed uit.
  Gr. Mariska

  1. Lijkt me superleuk om weer eens naar Hellendoorn te gaan. Is ondertussen al weer jaren geleden, toen onze kinderen nog klein waren. Nu weer eens met elkaar zou fijn zijn.

 88. Pas vakantie in december, dus een dagje weg zou héél goed uitkomen! Ik ben hier nog nooit geweest en zou graag samen met mijn vriend en twee vrienden dit park ontdekken én natuurlijk het waterpark wat er bij zit! Kunnen we weer even kind zijn met z’n vieren 🙂

 89. Oooooh dat nieuwe waterpretpark lijkt me echt helemaal fantastisch zeg! Had van de week al wel een plaatje ervan langs zien komen maar nog niet bewust gekeken wat het nou was, zag wel dat het nieuw was in ieder geval.

 90. het lijkt me een erg mooi park, ben er als klein kind wel eens geweest. lijkt me erg leuk om er met me kinderen keer heen te gaan ze hebben voor elke lijftijd wel wat zo te zien. de mijne zijn 5,14,18 dus altijd moeilijk iets gezamenlijk leuks te vinden. willen heel graag het proberen

 91. Superrrrrrrrrrrrrrrrrr verslag, je voelt en beleef het plezier wat jullie daar hebben gehad…..
  Ik wil heel graag kans maken op de kaartjes en wel om deze reden…..(naast jullie blog dan 😉 ik ben het beu zo beu om elke vakantie weer elk dubbeltje om te keren voor een leuk uitje en dan nog lukt het niet, en wel om de reden die velen zullen kennen of hebben ik zit in de schuldhulp al zo een vijf jaar, vorige week nog bij de rechter geweest kreeg weer een dikke vinger en waarschijnlijk verlenging, woest en verdrietig ben ik terwijl ik met zo goed nieuws daar zat ik heb werk…yoehoe ik ben hier zo blij mee maar nog is het niet genoeg…..zucht…ik weet het niet meer…….mijn toekomst ligt weer op zijn gat……ik wil weg eruit naar een onbewoond eiland om aan de vloedlijn eens een potje te gillen alle frustratie en pijn eruit gooien……maar een dagje pretpark voldoet ook…..en als ik ga neem ik mijn buurvrouwtje en haar dochtertje mee want ook zij zit diep in de ellende, zal haar en haar dochtertje goed doen…….als ik bewijs moet leveren dat dit echt is dan doe ik dat……velen zullen het geklaag vinden en mijn eigen schuld maar de beste stuurlui staan aan wal……..een ieder die wilt winnen veel succes en veel plezier voor de winnaars……pppfffftttt dit lucht ook wel op……:)

 92. Leuk geschreven en leuke foto’s, die staat hier ook al lang op de to do lijstje.
  We zijn er nog nooit geweest, we hebben een zoontje van 2 1/2 jaar en wij als jonge ouders lijkt dit een super dagje uit!
  Onlangs getrouwd dus geld voor dit soort dingen zal met 1 inkomen een lange tijd niet gaan, ga hard duimen 🙂

 93. Ik krijg zelf zo’n zin in Hellendoorn na het lezen van deze blog! 🙂 Als kind en tiener ging ik naar Hellendoorn, mijn zoon Mika zou dit park ook helemaal te gek vinden, vooral de achtbanen! 🙂

 94. Wat een heerlijk vrolijk verhaal! Wordt er helemaal blij van! Zou leuk zijn als ik 4 toegangskaarten win, die geef ik dan aan mijn zoon die dit jaar voor het eerst met vrienden op Tienertoer gaat! Hoe leuk zou dat zijn als ik ze kan verrassen met 4 toegangskaarten!

 95. Joepie een dagje pret in een park daar worden mijn meiden wel blij van. Dubbelpret als er ook water is!

 96. Leuk park en maar een uurtje rijden voor ons. Lijkt me heerlijk om met vrienden te gaan. Ze kunnen het niet betalen en bovenal, haar Kameroense vriend is nog nooit in een pretpark geweest. Misschien is dit wel zijn eerste keer.

 97. Wat een geweldig Blog! Ik ben erg enthousiast geworden en mijn dochter die stiekem over mijn schouder mee las staat al te juichen, Daar wil ik heen! Jaja eerst nog winnen en DUIMDUIMDUIM

 98. Leuk verhaal, ik krijg er helemaal zin in!! Ik ben nog nooit naar Hellendoorn geweest, ook niet met school vroeger maar heb nu wel een dochter (9) die het vast geweldig zou vinden. Daarnaast is zij helemaal gek van waterparken en zullen we vast ook gebruik moeten maken van de glijbanen. Alvast bedankt; mocht ik winnen. Groetjes!

 99. krijg binnenkort mijn bonuskleinkinderen te logeren……….lijkt me errug leuk om er met ze heen te gaan!

  namens Quinten en Luna; hartstikke bedankt voor de leuke dag!

 100. leuke blog! 😀 Zou fantastisch zijn om 4 kaartjes te winnen.. Gezellig met m’n vriendinnen, als afsluiter nu we net geslaagd zijn en straks allemaal uit een gaan naar het mbo..!

 101. Bij het zien van de foto’s werden de kids meteen wild enthousiast en begonnen al meteen ‘plannen’ te maken over waar ze allemaal in wilden.;)

 102. Zin gekregen in een dagje Avonturenpark Hellendoorn?
  Jazeker!! Mijn bikini is al ingepakt en ik weet zeker dat mijn vriend, en misschien zelfs wel mijn 2 oppaskindjes het geweldig zouden vinden in Hellendoorn! Zelf ben ik er wel eens geweest, maar met het Aquaventura is alles toch weer nieuw! En ik ben er nog nooit met kinderen heen geweest, waardoor ik ook onbeschaamd in de attracties voor wat kleinere kinderen mag!
  Nu hopen dat mijn bikini ingepakt mag blijven!

 103. Goeie herinneringen aan Hellendoorn. Vooral omdat het goed te doen is met een meisjespuber van 15 en een jongetje van 9.
  zwemspullen mee en gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!

 104. 30 jaar geleden voor het laatst geweest , zou het best nog eens graag terug zien ook om herinneringen van die tijd op te halen, en om mijn kids het park te laten beleven!!!

  Dus ja we zouden er graag heen gaan, gewapend met zwembroek en al (die had je er vroeger niet)

 105. Wat een super leuke blog, maar je maakt me nu wel heel erg enthousiast en nieuwsgierig naar hellendoorn.
  Leuk om samen met mijn man en kinderen hem te gaan.

  Groetjes Suzanna

  Ps. Succes met je blog

 106. Na een stormachtig half jaar willen mijn dochters en ik graag uitstormen in Hellendoorn! Zou heerlijk zijn.

 107. We hebben nog twee weken te gaan en dan beginnen de scholen weer.
  Onze 2 kleinzonen wonen bij ons, oma en opa. Het zou leuk zijn om de laatste week nog een leuk dagje uit te maken met ze.
  Ze houden van zwemmen, dus beide uitjes zijn zonder meer geslaagd.

 108. Dat zou leuk zijn! Papa die de StrongmanRun op 7 september a.s. gaat lopen in de bossen van Hellendoorn en wij (mijn dochters en ik) die die hele dag dan mooi kunnen vertoeven in het pretpark 🙂

 109. Wat leuk geschreven Blog!
  Wij willen graag met onze 2 kids van 5 en 3 Hellendoorn uitproberen in de vakantie!
  Kom maar op met de zweefmolen, achtbanen, speeltuinen en niet te vergeten de geweldige glijbanen!
  (stiekem heeft mama er ook wel zin in!)

 110. We willen graag onze kleindochters laten kennis maken met hét leukste pretpark van Nederland, tenminste, dat vonden hun moeder, oom en tante .

 111. Ik doe mee, niet voor mezelf maar voor mensen die ik pas heb leren kennen en die zouden dolgraag het parkwillen gaan bezoeken maar zehebben amper geld voor eten. Dus ik zou ze graag willen verrassen met vrijkaartjes, dan willen wij ze er naartoe rijden, lieve groetjes

 112. Wij zijn er nog nooit geweest, maar hebben er heel veel zin in na dit leuk berichtje. Veel afwisseling voor de kleinen maar ook voor ons. Gezellig een dag uit met het hele gezin. Ik hoop dat de kinderen einde van dag ook weer terug naar huis willen. Graag willen wij de kaartjes winnen.

 113. Leuk om te lezen en lijkt mij super dit met mijn oppaskids te doen.. Na vele malen zeggen dat ze overal indurven en als het dan zover is blijkt t toch wel spannend durven ze nu ” alles” , ik ben benieuwd .. Maar zelfs als ze de heftige dingen niet durven is er nog genoeg te doen en te beleven bij avonturenpakr hellendoorn.. Dus GRAAG die kaartjes!

 114. Leuke manier van schrijven heb je Margje. Natuurlijk doe ik ook graag mee aan de loting voor die entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn. Ik kan echter geen enkele reden bedenken waarom ik die kaarten meer zou verdienen dan een ander, maar ik wil ze wél heel graag!;-).

 115. Lijkt mij echt super geweldig om te winnen en te mogen gaan!
  Leuk dat het ook voor de jongere kinderen goed te doen is, dat had ik echt niet verwacht!

 116. Hé,
  Ben nieuw op deze site, maar wat een leuke blog! Ben nu erg nieuwsgierig geworden naar Hellendoorn!!
  Ga nu vaker lezen!!

 117. Lijkt ons superleuk! De laatste keer dat ik geweest ben was ik zelf nog een kind. Wat zou het geweldig zijn als ik dit leuke dagje uit met mijn kinderen zou beleven!

 118. Het lijkt me helemaal geweldig om zo’n dagje Hellendoorn te gaan beleven met mijn man en 2 zoons van 7 en 10 jaar! Leuk leuk! En ik (Vonneke Wamsteker)’like’ natuurlijk ook jouw facebookpagina. Fijne maandag verder…

 119. Deze kwieke oma zou hier heel graag met opa en de kleinkinderen naar toe willen! Dat houdt ons jong ;-)!!!!

 120. wat een ontzettend enthousiast verhaal met heerlijke foto herinneringen, mijn dametjes zouden de belevenissen graag zelf willen ondernemen…

 121. Ik zou ook dolgraag eens naar avonturenpatk Hellendoorn willen. De laatste keer dat ik daar was,was toen ik zelf klein was. De kleinzoon van mijn man zal het ook geweldig vinden. Hij is dit jaar niet met vakantie geweest maar zo’n dagje uit is natuurlijk ook geweldig.

 122. Prettig stuk om te lezen. Fijn geschreven met gezonde dosis humor. Heerlijk! Goed idee om die foto’s erbij te doen. Maakt ons deelgenoot van jullie dagje uit.
  Na het lezen van jouw blog ben ik nieuwsgierig geworden naar het park! Ik wil ook haha!. Ik zou dan samen met mn man en dochtertje gaan. Dat doen we eigenlijk veel te weinig, een uitje net zn drietjes…
  Groetjes

 123. zoals te lezen is was het een leuk en gezellig dagje uit.

  graag zou ik ook een leuk dagje uit willen met me familie, even alle minder leuke dingen voor een dagje achter je laten en genieten.
  wie weet worden wij gekozen.

  ik hoop op het beste

 124. Watt een leuk geschreven blog! En heb er al een paar meer gelezen. Je hebt er een volger bij op Twitter!

 125. hoi.
  ook wij vonden het een geslaagd dagje hellendoorn.
  mijn kleindochter was er helemaal gek van. helaas wisten wij niet van het leuke waterspektakel, anders hadden we de badpakken wel meegenomen. kleindochter stond ook een beetje beteuterd te kijken,maar…. toen kwam de zeefmolen.
  roos, hoe vind je dit park riep ik naar haar, nu je ziet het twee duimen.
  ik wilde de gfoto er bij plaatsen maar helaas lukt dit niet gr carin

 126. Wat een super leuk verslag van Atractiepark Hellendoorn.
  Jullie hebben je echt goed vermaakt.

  Wij zouden het park ook super graag willen uit testen.
  Ze stond al naast me van die wil ik en die en die.

 127. Wat een leuke blog om te lezen, deze ga ik zeker liken. Iemand die zi fijn blogs kan schrijven wil ik meer van lezen 😉 ga zo door dan blijft mijn leesvoer aangevuld! Dank u wel!

 128. Wat leuk zeg! Die kinderen hebben vast de dag van hun leven gehad! Ik zou me zusje graag een keer mee nemen voor z’n leuke dag!

 129. een super leuk verhaal
  wij hebben 1 kind van 8 en 1 van vijf
  ik zou dus best willen proberen om te zien of dit park geschikt is voor kleinere kinderen….
  dat mis ik een beetje in het verhaal, ook de waterglijbanen is niet terug te vinden hoe oud of hoe groot kinderen moeten zijn dus met gewonnen kaarten is dat natuurlijk de gok waard!

 130. Wat leuk om te lezen! En ook nog eens een 9++ gescoord! Dat zouden wij ook wel eens willen ervaren.
  Helaas zijn pretparken tegenwoordig te duur, en dus zouden ook wij graag mee loten voor die kaartjes 🙂 Leuke actie!

 131. haaiiii.

  wat een geweldig park zeg.
  na je leuke blog hebben we besloten om maandag ook te gaan met onze twee kids.
  nou zou het natuurlijk wel van pas komen om kaartjes te winnen:)

  groetjes marisa

 132. Ik ga komende week 5 dagen naar mn broer en zijn 2 kinderen ( 8 en 10jr) en n dagje Hellendoorn zou heel goed in de planning passen. Ons eigen budget is minimaal (beiden werkloos) dus met gewonnen kaartjes kunnen we ze n hele leuke dag bezorgen! 🙂

 133. Hoi hoi
  Super leuk, wij hebben een dochtertje van 6 en lijkt ons super leuk
  Om daar een x geweest te zijn!
  Zijn daar nog nooit geweest!
  Groetjes

 134. Ik zou heel graag een dagje uit willen naar hellendoorn mijn oudste zoon 11 heeft adhd en pdd.nos en zijn vader moet zijn kamer rigoureus gaan veranderen naar een prikkkelarme slaapkamer.
  Dit zou voor ons een mooi moment zijn om lekker even eruit te zijn en andere leuke spannende afleiding te hebben!
  😉
  Groetjes vanessa

 135. Jeugdsentiment! Schoolreisje! Is ook gelijk de laatste keer Hellendoorn geweest. Zou – nu m’n zusje en ik volwassen zijn – graag nog eens teruggaan. Zeker nu er ook een waterpark is!

 136. Wat een leuk blog heb je ervan gemaakt met leuke foto,s erbij. Lekker om te lezen. Nu zou ik toch echt die kaarten wel willen winnen hoor, we gaan bijna nooit meer naar een pretpark tis knap aan de prijs geworden en ik zat dit jaar een beetje lastig. Dus helaas pindakaas. Nu zijn er genoeg plekken om je goedkoper je eigen te vermaken hoor dus zielig zijn we niet maar een dagje hellendoorn lijkt me toch echt heel erg leuk met mijn dochters..

 137. Wat lijkt hellendoorn ons leuk heb een dochter van 9 bijna 10 en die zal het heel leuk vinden we zijn nog nooit bij hellendoorn geweest. Me dochter is mindervalide maar met de rolstoel kan ze wel kleine stukjes lopen ze zal de dag van der leven hebben die ik haar normaal niet kan geven dus ja wij willen heel graag mee doen voor de kaartjes groetjes Linda

 138. Ziet er leuk uit! Mijn mannetje is nu nog op uitzending, maar zou een leuke verassing zijn voor als hij thuis komt… kunnen we gelijk extra gaan genieten met ons gezinnetje in dit leuke park. Fingers crossed!

 139. Hoi Margje
  Altijd leuk om een blog te lezen. Ben altijd nieuwsgierig geweest,dus wil graag weten wat anderen meemaken. En deze blog was nog eens dubbelleuk,omdat het net was of ik mijn eigen belevenis zit te lezen. Wij zijn afgelopen voorjaar met onze 4 kids naar hellendoorn geweest. En inderdaad dit park is heerlijk overzichtelijk en zowel mijn jongste van 5 als mijn puber van 14 hadden de dag van hun leven. En zelfs ik(die niet zo’n pretparkganger id,omdat ik niet zo’n held ben hihi) kon me helemaal uitleven. Dus als eindresultaat ook bij ons op de terugreis een auto met 4 superenthousiaste kinderen en 2 “grote kinderen”. En ja we zouden heeeel graag nog een keertje gaan !!!
  Groetjes Jessica

 140. Ben ik nu te laat om te winnen? Ik hoop het niet, want ik zou heel graag m’n stoere neefjes meenemen naar het Avondturenpark! Xx Wendy Ps. Wat een leuk geschreven blog! Normaal lees ik ze nooit, maar deze was de moeite waard en las lekker weg.

 141. WAUW ZO SUPER ZIJN, MIJN VRIENDIN HAAR OMA IS VORIGE WEEK AANGEREDEN EN IS ER SLECHT AAN TOE ZOU EEN MOOIE AFLEIDING ZIJN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *