Tina-dag? Een feestje!

Omdat ik zo blij werd van alle berichten van winnaars van mijn winacties (ik kreeg enthousiaste tweets van de winnaars van mijn zomerpakket, het spannende 50 tinten grijs prijzenpakket en het schattige Berlijn notitieblokje), doorbreek ik de blogstilte even voor iedereen met dochters ergens tussen de tien en vijftien die fan zijn van de Tina. Of voor iedereen die zichzelf eigenlijk nog steeds als Tina-meisje ziet.

Winactie? Ja, winactie!

Ik mag namelijk van Sanoma wat leuks weggeven.
2×2 kaarten voor de Tina-dag XL 2015!

Oudste en haar vriendin waren er twee jaar geleden bij.
Het tropische roze thema was door alle meiden die dag behoorlijk letterlijk genomen. In een zee van roze liepen we Duinrell binnen. Overal blije meiden, groot en klein en hier en daar een verdwaalde vader of broer(tje). Aan het eind van de dag liep ik met twee blije meiden het park weer uit. Langs de rijen ouders die stonden te wachten op hun eigen Tina-meiden.

Tina-dag 2015

Twee jaar geleden was het thema dus Tropisch (en roze). Dit jaar gaat het er iets wilder aan toe, want het thema is Wild West! Net als alle andere jaren zijn er weer workshops, optredens van bekende artiesten en is er van alles te shoppen, zien en proeven op de marktjes en podia. Je kunt je dus echt makkelijk een dag lang vermaken op het shopplein, het diy-plaza en bij alle uitgeverijen op de boekenmarkt bijvoorbeeld.

Kijk eens welke artiesten er allemaal optreden: KLIK

Tina Dag XL - 28 september 2014

2015 is het jaar van de vloggers (jajajaja, ik loop achter met mijn woordelijk geblog), dus er zijn niet alleen schrijvers en zangers uitgenodigd, maar er komt ook een hele horde bekende you-tubers naar Duinrell. Die ken ik (bejaard als ik ben ondertussen), natuurlijk allemaal niet, maar jouw dochter en haar vriendinnen vast wel. Kunnen ze niet alleen zwijmelen bij alle zangers en zangeressen, maar ook bij hun you-tube helden. 

Wil jij met jouw dochter naar de Tina XL dag in Duinrell? Of mag ze misschien al zelfstandig op pad met een vriendin? Laat een reactie achter op dit blogje (of vul het reactieformulier hieronder in) en maak kans op twee gratis entreebewijzen! Daarmee kun je dus èn naar alle Tina Dag activiteiten èn genieten van het attractiepark Duinrell!

Tina Dag XL - 27 september 2014

Ik mag twee keer zo’n setje (t.w.v 45 euro!!) weggeven. Wie weet lopen jouw dochter en haar vriendin straks rond als echte cow-girls in het Wilde Westen van Tina. Of maak er een gezellig moeder-dochter uitje van. Want wees eerlijk, zelfs voor mamma’s is de Tina nog leuk om te lezen! 😉

De Tina-dag XL valt dit jaar in het weekend van 26 en 27 september. Als je kaartjes wint, krijg je 1 dag gratis entree tot het festival. Doe mee!!

Deze actie is helaas voorbij, het reactieformulier is daarom weggehaald.

UPDATE: DE WINNAARS ZIJN BEKEND!

MARTINE EN DOMINIQUE MOGEN MET HUN DOCHTERS NAAR DE TINADAGXL. Whoop whoop, daar zullen die meiden blij mee zijn!

 

Ooooh, de Tina. Elke week een feestje in je brievenbus. Al toen ik 12 was, en nu, nu mijn dochter 12 is, nog steeds. Zo leuk vind ik dat!

 

 

6 thoughts on “Tina-dag? Een feestje!”

 1. Wat een leuke win-actie, ik heb maar meegedaan voor Anouk (Duinrell, muziek en vlogster Beautynezz… gelukkiger zou ik Nouk niet kunnen maken, 😀 ).

 2. Leuk! Zou mijn 11-jarige dochter heeeeeel blij van worden en ik als voormalig Tinalezeres (30 jaar geleden *kuch*) ook!

 3. Heey!

  Ik zou graag mijn beste vriendin willen verrassen om naar de Tinadag te gaan! We hebben het samen altijd supergezellig! Alleen gaan wij allebei naar een andere school, dus kan ik haar alleen in het weekend zien in verband met school. Ik zou haar daarom graag willen verrassen!

  Groetjes van Iris!
  Xx

 4. Tinadag 2015, dat is waar onze dochter Kimi naar uitkijkt, ze wil hier heel graag met haar BFF naar toe.
  Zo kan ze haar bedanken voor alle steun die ze van haar had tijdens het herstel van haar voetoperatie tijdens deze vakantieperiode.
  Voor alle hulp en gezelligheid, ook met logeren en rond duwen op de manege in de rolstoel tijdens deze 8 weken gips.
  Phyline bedankt, je bent een echte BFF voor Kimi !

  Groetjes Peggy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *