Vandaag ook op LINDA.nl

 

Maandag is normaal natuurlijk een Libelle Daily dag. Vanavond staat er weer een nieuw blog online (en dan zal ik hier een linkje zetten!). Maar je komt me vandaag ook op LINDA.nl tegen.

Ik had namelijk een perfecte fotocollage voor hun nieuwste hashtag. šŸ™‚ Kijk HIER maar eens!

1 thought on “Vandaag ook op LINDA.nl”

  1. Ooo, ik voel bijna zelf hoe dat is als je zo’n masker van je huid lostrekt, niet fijn. Ik neem nu wel eens een masker wat je met een vochtige,warme doek kan verwijderen. Veel fijner vind ik. Dat smurfen masker deed me ergens aan denken. Lang geleden, 31 jaar, had ik dat ook een keer op. En toen een van mijn 1 jaar oude dochters ging huilen dacht ik niet aan dat masker en liep de babykamer op. Ik zag ze enorm schrikken van me, grote ogen en degene die huilde hield daar meteen mee op! Pas toen ik tegen ze sprak ontspande ze zich šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *