Voor de liefste

Voor de liefste

Het is bijna weer Valentijn.
Helaas heeft PostNL dit jaar geen verstuur post met een kus actie, dus ik verstuur dit jaar geen gezoende kaartjes. Maar ik heb wel een leuke winactie voor je. Elma van Vliet stelt twee van deze leuke en lieve boekjes beschikbaar. Vul er eentje in en geef het aan jouw Lief. Of geef juist een leeg boekje aan jouw liefste en vraag of hij/zij het in wil vullen voor jou.

Vorig jaar vulde ik een Voor mama boekje in voor mijn moeder. Het gaat sneller dan ik had gedacht, het is superleuk om allerlei lijstjes in te vullen of herinneringen op te halen en het wordt echt een heel gaaf cadeautje om weg te geven.

Screenshot_20190204-230446
(Op instagram laat Elma van Vliet nog meer leuks zien!)

Wil jij jouw Valentijn dit jaar verrassen?
Doe dan mee met deze winactie.
Zoals altijd kan het weer op twee manieren;
1. Laat een reactie achter helemaal onderaan deze blogpost. Je naam en reactie komt dan online (maar je mailadres niet!)
2. Vul onderstaand winformulier in. Er komt dan niets online, je reactie gaat meteen naar mijn mailbox. Vergeet niet je mailadres door te geven, anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen.

UPDATE: DE WINACTIE IS AFGELOPEN. HET FORMULIER IS DUS VERWIJDERD.
YANDA & MAARTJE KRIJGEN VAN ELMA ZO’N LIEF INVULBOEKJE TOEGESTUURD!!!

Als je wint, geef ik je gegevens door aan Elma en stuurt zij jou een vrolijk pakje. Lief hè, van Elma van Vliet?
En ook nog eens veel gezonder dan chocolade! 😉

5 thoughts on “Voor de liefste”

  1. Zo helemaal blij dat ik hem mag ontvangen…super! Dank je wel Margje en Elma…! Dat wordt een mooi cadeautje voor mijn lieve man…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *