Voor paal staan

Het was een gezellig feestje. Bijna alle genodigden waren er (vanuit heel Nederland, gelukkig was de ijzel en code oranje van de dag ervoor verdwenen!), er werd Lang zal hij leven gezongen, maar ook nog twee speciaal voor de jarige geschreven liederen, ik kookte voor 64 mensen, op het hoogtepunt waren we met 67 (gelukkig hadden we een verwarmde megapartytent in de tuin laten zetten, want zoveel mensen passen er echt niet in ons huis), er was drank (en verrassend veel liefhebbers voor het alcoholvrije bier en wijn), er waren supercadeaus (een vijftigjarige blijkt een soort van jongen van elf; hij kreeg onder andere een drone, veel bordspellen en een rugzak) en er werd veel gelachen. Het leukst was natuurlijk dat er zoveel leuke mensen waren, maar de paal stond toch wel op nummer 2 in mijn Leuk Top 10.

Het liefst had ik het ding gewoon gehouden. En er dan elke dag een paar keer voor gaan staan. Ik zie het helemaal zitten (ehm, staan!). Volgens mij verveelt zo’n ding nooit. Ik werd er in ieder geval helemaal vrolijk van. De jarige en veel van onze gasten gelukkig ook. Over een jaar word ik vijftig. Ik weet nu al wat ik vraag. Want ik sta graag voor paal, als het maar een fotopaal is!

IMG_en2xvn

Screenshot_20190128-201054

5 thoughts on “Voor paal staan”

  1. Nou het was zeker gezellig!
    Jammer dat onze kleinste niet helemaal meewerkte, maar we hebben zeker genoten.
    Bedankt lieve buurtjes!

      1. Ja. Die kun je huren. Soort paal met een Ipad erop waarmee je foto’s, filmpjes en gifjes en meer kunt maken. Samen met een speciale printer erbij heb je dan gelijk fotostrips. Zoooo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *