Was ik maar twee Margjes

Langzamerhand begin ik het een beetje te begrijpen. Dat geklaag van moeders (meestal moeders, ik kan er ook niets aan doen, maar misschien spreek ik te weinig vaders?) over de sport- en clubjestijden van hun kinderen. Nadat we na jaren eindelijk verlost waren van de zwemlesstress (Jongste heeft A, B en C en Oudste A, B, C en nog iets zwemvaarderigs dat geen D heet maar anders), viel het hier op zich wel mee. Meevallen alsin, ze hoefde nooit ergens tegelijkertijd op twee verschillende plekken te zijn. Tot deze week. Tot gister. Jongste heeft op woensdag van 17 tot 18 uur hockey, aan de ene kant van de stad. Oudste moest van 18 tot 19 uur naar Turnen (een proefles meedraaien, dus ik wilde toch wel mee deze eerste keer). Turnen was natuurlijk aan de andere kant van de stad.Vandaag hebben we een soortgelijke situatie. Oudste heeft theaterles van kwart voor vier tot kwart over vijf. En om kwart over vijf zit ik al weer op de fiets om samen met Jongste naar de tweede hockeytraining van de week te rijden.

Dus.

Nu zoek ik een bedrijf waar ik mezelf kan klonen.

Of een 3D printer die mij kan dupliceren.

Lijkt me ook reuze handig voor allerlei andere zaken. Margje 2.0 kan dan alle dingen doen waar ik zelf (Margje 1.0) geen zin in heb. Ik denk hierbij dan vooral aan huishoudelijke zaken, de administratie en winkelen voor nieuwe schoenen.

Wat zegt u?

Loslaten?

Oudste is oud genoeg om overal zelf naar toe te fietsen of eens een uurtje alleen thuis te zijn? Ze zit tenslotte al in groep 8?

U heeft gelijk hoor. Klopt. Ik weet het. En dat gaat heus ook wel gebeuren. Maar ja, als ik dat gelijk allemaal al had gedaan, dan had ik nu geen blogje gehad šŸ˜‰

2013-08-29-11-24-59.blogfoto twee margjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *