Weer een Winactie bij Margje, we gaan gewoon de hele zomer door (met winnen en lezen!)

Omdat ik het zo leuk vind om jullie blij te maken, heb ik weer een fijne winactie.
Deze week verloot ik een boek van een Nederlandse schrijver.

Wil jij Bidden en vallen van Henk van Straten winnen? Doe dan mee!

Bidden en vallen

Medoen is makkelijk. Laat een reactie achter helemaal onderaan dit blog (die komt dan ook online te staan) of vul onderstaand formulier in (en geef bij de reactie dan in ieder geval je mailadres door, want als ik geen mailadres van je heb, kun je niet winnen!). Als je het formulier invult komt je naam en reactie niet online te staan (maar direct in mijn mailbox).

UPDATE: ANNEKE heeft het boek gewonnen. Ik heb haar net een mail gestuurd… Binnenkort een nieuwe winactie met een boek. We blijven gewoon door winactieën deze zomer!!!

Ik kijk enorm uit naar mijn campervakantie (KLIKkerdeklik hier voor die plannen). Ook omdat ik dan eindelijk de tijd heb mijn eigen stapel boeken in te duiken. Tot die tijd heb ik het namelijk zo druk met werkopdrachten dat echt in een boek verdwijnen er even niet in zit. Maar jij hebt misschien al wel vakantie? Doe dan mee en win dit boek. Heb je het volgende week al in huis!

Volgende week verloot ik weer een kinderboek. Voor als je kind zich al begint te vervelen 😉

 

 

5 thoughts on “Weer een Winactie bij Margje, we gaan gewoon de hele zomer door (met winnen en lezen!)”

  1. Deze winactie laat ik aan me voorbij gaan, nadat ik de vorige keer gewonnen had!
    Komende week komt het pakketje bij mij in Frankrijk aan! Jeeh!!!
    Super leuk, al die winacties!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *