Weer eens een Winactie; altijd leuk!

Lieve lezers van dit blog

soms blijft het hier lang stil

dan haalt het leven me wat in

loopt niet alles zoals ik het wil.

Dan vind ik geen rust

in hoofd noch in lijf

maar weet ik kom altijd terug

geloof me; ik blijf!

Ik blijf altijd schrijven

soms weinig, soms meer

dus als er hier niets nieuws is

kom dan later nog eens een keer?!

 

Vandaag kom je kijken. Wat fijn! En dan is er ook nog eens een heel leuke winactie. Vriendin Tanya schreef namelijk weer een boek. En het is gewoon een traditie geworden. Als zij een boek schrijft, dan koop ik er twee. Eentje voor in mijn eigen boekenkast en een om te verloten onder mijn lezers. Doe je mee met de winactie?

20201205_140624

Tanya Commandeur schrijft al jaren historische romans. Haar nieuwe roman heet Rosa’s oorlog. En je kunt een gesigneerd exemplaar winnen. Wat je daar voor moet doen? Alleen maar laten weten dat je mee wilt loten. Dat kan op twee manieren: of door onderstaand reactieformulier in te vullen (niet vergeten je mailadres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt!) of door een reactie achter te laten onder deze blogpost. Doe je het via het formulier, dan komt het niet online te staan, maar vind ik je reactie in mijn mailbox. Reageer je onder dit blogje, dan kan iedereen je reactie (maar niet je mailadres hoor) zien. Hoe dan ook. Reageer en je doet mee met deze fijne winactie. Met een beetje mazzel zit jij straks samen met Tanya en Rosa bij de kerstboom!!

Invulformulier

Ik loot over een week een winnaar.

En… blijf vooral terugkomen hier, want de komende weken heb ik meer winacties. Gewoon, omdat ik er zin in heb om een beetje vrolijkheid door het land te sturen. Tot gauw!!

16071737290293106800041201163681

3 thoughts on “Weer eens een Winactie; altijd leuk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *