Niets is wat het lijkt

We keken vanavond de uitzending van Wie is de Mol terug.
Gisteren vierden we namelijk nogmaals een klein nieuwjaarsfeestje. Elke tweede zaterdag van januari proosten we met een groep studievrienden op het nieuwe jaar. Een leuke traditie waarvoor we graag elk jaar naar Nieuwegein afreizen.

Ik vind het zo leuk dat de kinderen nu meekijken naar tv-programma’s als Boer zoekt Vrouw, Wie is de Mol en Expeditie Robinson. Omdat ik op die manier dubbel geniet van het programma: ik kijk niet alleen t.v., maar heb ook lol om de opmerkingen van de kinderen, of word vrolijk als zij om iets moeten lachen.

Over Boer zoekt Vrouw zal ik straks wel weer gaan bloggen, Wie is de Mol kijk ik alleen maar, daar blog ik niet over. Maar ik wil jullie vanavond wel even een bijzondere portie Niets is was het lijkt laten zien.

Omdat ik dit soort optische illusies zelf zo leuk vind.

Optisch grapje
Deze plaatjes lijken rond te draaien, maar staan gewoon stil!

Vind je dit soort dingen ook leuk? Ik heb deze van deze website: KLIK. Daar hebben ze 12 erg leuke en gekke optische illusies op een rijtje gezet.

1 thought on “Niets is wat het lijkt”

  1. Ik zie nu nog allemaal vlekjes voor de ogen maar die illusies zijn wel leuk! Raar hoe je hersenen je soms voor de gek houden šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *