Wie jarig is trakteert!

20180409_000225Aan de ene kant wil je niet ouder worden, want je weet: des te ouder je wordt, des te groter de kans dat het ophoudt. Je leven bedoel ik.

Want hoewel dat leven soms ingewikkeld is, of vermoeiend of pijnlijk, het kan ook zo fijn en mooi zijn. Zeker met lieve en leuke mensen om je heen waarmee je nog duizenden dagen door wilt brengen.

Dus is het toch maar goed dat je ouder wordt. Want niet ouder worden zou betekenen dat je er niet meer bent, dat je leven al is gestopt. Hoera dan maar voor ouder worden.

Daarom vier ik vandaag het leven. En het feit dat ik 48 ben geworden. Soms voel ik me al bijna bejaard (omdat ik geen bitcoins heb, nog op Facebook zit en echte post met postzegels verstuur bijvoorbeeld), soms voel ik me nog een meisje (en ben dan oprecht verbaasd dat ik toch echt wel bijna vijftig ben!).

Misschien waardeer je door al het moeilijke, vermoeiende en pijnlijke nog wel meer al het goede, mooie en fijne. Maar dat klinkt bijna wijs. En ik ben nog lang niet oud en wijs! 😉

Ik ben wel dol op cadeautjes en op leuke post. Daarom zomaar een verjaardagswinactie vandaag. Reageer op dit blogje (dan komt je reactie (maar niet je mailadres) ook online te staan, of vul het reactieformulier in (dan komt er niets online, maar lees ik het wel in mijn mailbox). Onder alle reageerders/invullers verloot ik een verrassingspakket per post. In het kader van mijn ik blij, jij blij motto hier op Margje.nu en omdat wie jarig is nu eenmaal trakteert!

UPDATE: De winnares heeft mail gehad en haar adres doorgegeven. Dank voor alle berichtjes hier en in mijn mail!!!!!

Hoera voor vandaag!

24 thoughts on “Wie jarig is trakteert!”

  1. In aanvulling op je blog: Wie niet oud wil worden moet jong doodgaan… (en sprekend voor mezelf: daar ben ik zelfs al te oud voor..😉) gefeliciteerd!

  2. Van harte gefeliciteerd Margje! Toch fijn als je er weer een jaartje bij op kunt tellen. Volgens mij zorg je er wel voor dat je niet snel achter de geraniums terecht komt. Je bent zo actief met vrijwilligerswerk , bloggen,toneelspelen en van alles, dat houd je jong!
    Vier het leven!

  3. Van harte gefeliciteerd. Een jaartje ouder lijkt mij een goede reden voor een feestje, dus … proost!

  4. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat mensen die veel verjaardagen vieren, doorgaans langer leven.

  5. Te laat maar niet minder gemeend.
    Ik wens je vele mooie jaren in gezondheid en met lieve mensen om je heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *